Den populära kryptovalutaplånboken MetaMask kan arbeta med en ny inbyggd token för sitt ekosystem. Informationen var meddelat under ett samhällssamtal av programvaruingenjören Erik Marks. Tydligen är målet att göra projektet samhällsägt genom att införa en virtuell valuta.

MetaMask kan lansera sin egen kryptovaluta

MetaMask är bland de mest populära och stämda digitala valutaplånböckerna i världen. Det har gjort det möjligt för användare från olika länder och regioner att få åtkomst inte bara till virtuella valutor utan också till många plattformar och funktioner.

Under de senaste åren har denna krypto -plånbok engagerat sig i decentraliserade finansiering (DeFi) -applikationer på kryptomarknaden. Dessutom laddade användare ner MetaMask inte bara för att hantera Ethereum -tokens utan också nya tokens från Binance Smart Chain (BSC) -nätverk, bland andra.

Det finns dock vissa bekymmer om vad som kan hända med den virtuella valutan om företaget beslutar att lansera den i framtiden. En av problemen är relaterad till pump och soptippar som det hände med andra digitala valutor tidigare. Den initiala myntoffers (ICO) galenskap som upplevdes 2017 är bara ett av exemplen på hur en pump och dump ser ut.

Således finns det några detaljer som måste diskuteras och behandlas innan ett slutligt beslut om huruvida token ska startas eller inte. Flera plattformar på DeFi -marknaden, inklusive Uniswap, 1Inch eller SushiSwap har släppt sina tokens till marknaden. Några av dessa tokens sändes verkligen till användare och medlemmar i deras respektive grupper.

Detta har skapat en situation där det fanns lönsamma kryptoinnehavare över hela världen. Detta var särskilt sant i utvecklingsländer där de fallande medlen motsvarade en genomsnittlig lön. Vad som kommer att hända med MetaMask återstår att se. Ändå finns det stora sannolikheter för framgång med tanke på detta projekts inblandning i kryptosamhället.

Det är också värt att påpeka att planerna inte är omedelbara. Det betyder att det kan ta lite tid innan en verklig airdrop till samhället. Dessutom kan teamet bakom Meta Mask också arbeta med nya funktioner för att öka antalet användningsfall de har.

För närvarande används MetaMask på de flesta av de decentraliserade applikationer som körs ovanpå bland annat Ethereum och Binance Smart Chain -nätverk. Användare kan enkelt hålla, skicka och ta emot tokens och integrera sina plånböcker till några av de mest populära DeFi -apparna på marknaden.





Source link