HongKong, Kina, 17 december 2021, Chainwire

MetaVisa är ett lager-3-mellanprogramsprotokoll byggt på Ethereum, dedikerat till att utveckla en decentraliserad identitet och bygga ett kreditsystem i Metaverse.

MetaVisa har hållit 10 AMA under de senaste två veckorna med tio samhällen vars medlemmar är centrerade i Vietnam, Indonesien, Indien, Korea, USA och stora delar av Europa. Dessutom avslutade MetaVisa också ett $50 000 Bounty Rewards-evenemang. Användare som innehade en MetaVisa NFT Hero och angav den som sin profilbild på Twitter och retweetade event-tweet med #MetaVisa hade chansen att dela med sig av prisbelöningarna, som alla har utfärdats.

Under evenemanget och de senaste AMA-packade veckorna ökade MetaVisas Twitter-följare till 16,2 000 följare. Telegrams globala grupp nådde 16,1 000 medlemmar. Över 6 500 användare deltog direkt i de senaste evenemangen och mer än 1 100 MetaVisa NFT Heros har präglats hittills.

Under de kommande veckorna kommer MetaVisa att ge dig den begränsade upplagan av MetaVisa Hero Assembly NFT. Totalt finns det 10 000 av dessa speciella NFT:er, och fler kommer aldrig att skapas. Deltagare som går med i detta evenemang kommer att ha chansen att dela med sig av $100 000 USDT-belöningar.

Detaljerna är följande:

1. Hur vinner man Lucky Draw-belöningar?

De första 1000 deltagarna kommer att få en speciell belöning. Efter det kommer lottdragning att hållas som ger slumpmässiga NFT-innehavare oavsett när de förvärvade sin.

2. Hur mycket kostar NFT i begränsad upplaga?

Deltagarna behöver bara betala gasavgifterna för prägling. Det finns inga andra kostnader.

3. Vad är fördelen med att äga en Limited Edition NFT?

NFT:erna i begränsad upplaga som släpps kommer att fungera som ett individuellt användaridentitetsmärke i MetaVisa-ekosystemet, vilket identifierar MetaVisa-användare för framtida privilegier.

4. Kan dessa NFT:er handlas?

Det finns inga restriktioner för handel. Användare kan överföra NFT:er till tredje parts NFT-plattformar för handel. Efter överföringen eller transaktionen kommer även äganderätten, identifieringen och efterföljande rättigheter och intressen som motsvarar NFT att överföras.

Regler:

1. Endast användare som innehar MetaVisa NFT Hero kan delta i denna aktivitet. Hämta MetaVisa NFT Hero på https://www.metavisa.com/nfts

2. En användare som har en MetaVisa NFT Hero har tre chanser att dra en Limited Edition NFT varje dag.

3. Varje adress kan endast göra anspråk på 1 NFT i begränsad upplaga.

4. Användaren måste betala alla gasavgifter för att göra anspråk på NFT

5. De slutgiltiga tolkningsrättigheterna för detta evenemang tillhör MetaVisa.

Vi hoppas att ni alla tycker om att delta i detta evenemang. Vi kommer att hålla en ny airdrop-kampanj vid ett senare tillfälle, så håll utkik efter fler kommande evenemang!

Ta kontakt med MetaVisa:

Webbplats: http://www.metavisa.com
Twitter: https://twitter.com/MetaVisa
Medium: https://medium.com/@metavisaofficial
Officiell community: https://t.me/MetaVisaOfficialCommunity

Kontakter

Source link