HongKong, Kina, 24 januari 2022, Chainwire

MetaVisa, ett Web3.0-mellanvaruprotokoll, tillkännagav officiellt att man har nått en överenskommelse med en av de största plattformarna för handel med digitala tillgångar, BitMart. Enligt partnerskapet kommer MetaVisa inbyggda token, $MESA, att listas på BitMart Shooting Star – 24h Flash Sale.

Den 26 januari 08:00 (EST) kommer BitMart, en ledande global handelsplattform för digitala tillgångar, att lansera “MESA Token Sale”. BitMart-användare kommer att kunna köpa MESA med USDT inom en 24-timmars snabbrea. Den sekundära handelsmarknaden öppnar en dag efter att försäljningsevenemanget avslutats.

Flash försäljningsregler:

  • Starttid: 8:00 AM 26/1/2022 EST
  • Noteringstid: 8:00 AM 27/1/2022 EST
  • Totalt utbud av Flash-försäljning: 12 500 000 MESA
  • Individuell hård keps: 100 USDT
  • Flash försäljningspris: 0,008 USDT
  • Prenumerationsvaluta: USDT
  • Krav: användare som slutför KYC på BitMart och har inte mindre än 100 USDT saldo på kontot (BitMart tar en ögonblicksbild av ditt kontosaldo 2 timmar innan evenemanget startar. Om ditt kontosaldo är mindre än 100 USDT kommer du att förlora behörighet att delta i evenemanget.)

Om BitMart

BitMart är en ledande global handelsplattform för digitala tillgångar på kryptovalutamarknaden, rankad bland de 5 bästa kryptobörserna på CoinMarketCap. För att lära dig mer om BitMart, besök deras webbplats, Twitter eller gå med i deras Telegram

Hemsida: https://www.bitmart.com/

Om MetaVisa

MetaVisa-teammedlemmar är huvudsakligen från Europa, grundat av Jassem Osseiran, entreprenör och rådgivare inom sektorn för finansiella tjänster, alternativa investeringar med över 10 års demonstrerad historia i ledande kommersiell verksamhet, strategiska partnerskap och kapitalutbyggnad, och medgrundat med Silent Unicorn, en riskbyggare som startade 2016 och fokuserar på att bygga, finansiera och expandera teknikverksamhet globalt. MetaVisa är ett Web 3.0-mellanvaruprotokoll byggt på Ethereum, dedikerat till att utveckla decentraliserad identitet och bygga ett kreditsystem i Metaverse. Genom att analysera blockchain-data hjälper MetaVisa Protocol användare att upprätta och visa tillförlitliga identitets- och kredituppgifter i kedjan och gör det lättare för DeFi, NFT, GameFi, DAO och andra DApps att bättre betjäna sina användare genom vårt kreditsystem, som vi kallar MetaVisa Protocol Kreditpoäng.

Den senaste informationen om MetaVisa kommer att uppdateras på MetaVisa Officials:
Hemsida: http://www.metavisa.com
Twitter: https://twitter.com/MetaVisa
Telegram: https://t.me/MetaVisaOfficialCommunity
Medium: https://medium.com/@metavisaofficial
Disharmoni: https://discord.gg/X3fWAgeqtv

Kontakter

Source link