Miami borgmästare driver på att krypto antas i staden. I en nyligen publicerad video på Twitter meddelade han att de utforskar olika lösningar för att integrera Bitcoin (BTC) till staden. Några av åtgärderna inkluderar att betala anställda i Bitcoin och investera stadskassan i BTC.

Miami går mot Bitcoin

I en nyligen publicerad video, Miami City borgmästare Francis Suarez meddelade att de utforskar olika Bitcoin-lösningar. Dessa lösningar skulle omfatta anställda för att få betalt i Bitcoin, invånare att betala avgifter i BTC och en möjlighet för privatpersoner att betala skatt med den största kryptovalutan.

Arbetare i Miami City skulle kunna få en del av sina löner betalade i Bitcoin. Detta skulle säkert öka antalet individer som håller och använder Bitcoin. Dessutom skulle de också kunna betala både avgifter och skatter med den största virtuella valutan i världen.

Slutligen nämnde borgmästare Suarez att de också arbetar för att låta investerare använda Bitcoin för sina investeringsprojekt. Detta skulle definitivt tillåta staden att bli en av de mest kryptovänliga i världen.

När Bitcoin och kryptovalutor expanderar börjar vissa jurisdiktioner ägna större uppmärksamhet åt BTC och digitala valutor. Miami visar att det är möjligt att integrera Bitcoin och låta användare få tillgång till ett brett utbud av lösningar och tjänster som använder BTC.

Om de nya initiativen, borgmästare Suarez anges:

“Det är underbart att vara en mycket krypto-framåtriktad stad i Miami och jag vill tacka mina kollegor i kommissionen för att de tillät det att hända.”

Även om det inte finns några detaljer om dessa initiativ bör vi förvänta oss att ha mer information inom en snar framtid. Miami kan definitivt bli ett kryptohub med dessa åtgärder och bli en pilot för olika initiativ, inklusive att betala löner i Bitcoin.

För närvarande finns det inga andra städer som tillåter användare att få betalt i Bitcoin. Miami tar ledningen och kan vara ett exempel att följa för andra städer. Detta kan hända inte bara i USA utan även i andra länder över hela världen.

Det är värt att ta hänsyn till att Bitcoin inte skiljer gränser. Den virtuella valutan kan överföras från ett land till ett annat på bara några minuter och utan att förlita sig på en central myndighet. Ett positivt genomförande av dessa nya lösningar i Miami kan öppna vägen för andra städer att anta Bitcoin som en laglig valuta för investeringar och betalningar.

Source link