Cryptocurrency-utrymmet har upplevt en anmärkningsvärd prissamling under de senaste veckorna. Bitcoin och andra populära kryptovalutor var i spetsen för detta prisrally. Med mycket uppmärksamhet på sådana populära kryptovalutor är det möjligt att missa andra högflygande tokens.

En sådan symbol är Zilliqa (ZIL) och dess fantastiska insatsprogram. Bryan Rice, nyligen posta, sa, “Det är dags att satsa Zilliqa.”

Om Zilliqa

Zilliqa lanserades 2017 och är känt för sitt fokus på nätverksgenomströmning och transaktionshastighet. Plattformen kan skryta med att kunna utföra transaktioner tusen gånger (1.000x) snabbare än andra välkända blockkedjor.

Blockchain-plattformen förlitar sig på en fantastisk teknik som kallas skärning. Sharding, helt enkelt uttryckt, innebär en process “där transaktioner buntas när de skickas till gruvarbetarna för parallell konsensus.” Denna process för att genomföra transaktioner har kallats vara snabbare och säkrare jämfört med andra blockchain-nätverk som finns idag.

Zilliqa (ZIL) satsar

ZIL-token är den ursprungliga token i Zilliqa-ekosystemet. Token slutförde sin ICO den 4 januari 2018. Staking ZIL-tokens stöds av flera plattformar. Några av dem inkluderar Zillacracy, Atomic Wallet, Gränsoch Moonlet Wallet. Zilliqas snabbväxande ekosystem gör dessutom dess styrningstoken lönsam.

Även om det inte är så populärt som andra kryptovalutor, tjänar ZIL-spelare dock anmärkningsvärda belöningar på sina insatser.

gZIL-tokens är ZRC-2-kompatibla fungibla tokens. Intressant är att token tjänas tillsammans med ZIL-insatser. Användare får dem som belöningar när ZIL-insatsbelöningar dras tillbaka från angivna SSN-operatörer. Enligt rapporter utfärdas 1 gZIL för varje 1000 ZIL-insatsbelöning.

Idén bakom gZIL-emissionen är att hjälpa plattformen att identifiera långsiktiga innehavare av ZIL-tokens. Därefter ge dem tillgång till att delta i viktiga beslutsfattande om Zilliqa-ekosystemet. Detta liknar ganska DAO-strukturen, där innehavare av styrelse-token röstar för att fatta beslut om samhällsprojekt.

Andra användningar av gZIL

Förutom att fungera som en styrningstoken kan användare också byta token mot andra ZRC-2-tokens på Zilliqa DEX-plattformen. Den kan också användas för att tjäna belöningar när den läggs till i en eller flera specifika likviditetspooler.

Zilliqa började emittera gZIL den 14 oktober 2020. Emissionen kommer att vara i ett år. Det maximala antalet gZIL som någonsin utfärdas är 722 700. Detta är ett bra sätt att säkerställa en form av knapphet för symbolen.

Du kan ta reda på mer om ZIL-insatser och gZIL-belöningar på Zilliqa FAQ sida. Intressant, ZIL nyligen samlades till en fantastisk prisökning på 94%. Detta prisrally drev det till bland de 30 bästa positionerna på CoinMarketCap.

ZIL-pris

Vid tidpunkten för publiceringen var ZIL det handel till $ 0,069359, med ett börsvärde på $ 803,560,417 och en handelsvolym dygnet runt på 285,030,542 $.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot gratis handelssignaler.

Ta reda på mer om Zilliqa på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link