Mobilecoin ICO har varit ett av de mest diskuterade projekten på kryptovalutamarknaden i slutet av 2020. Detta projekt ville erbjuda privata, säkra och enkla betalningar för personer som hanterar kryptovaluta. Det är därför de bestämde sig för att sälja tokens och samla in pengar för att skapa sin Mobilecoin ICO -plattform.

Men vad handlar Mobilecoin ICO -projektet om? I denna guide kommer vi att gå igenom alla de viktigaste egenskaperna hos detta projekt. Dessutom kommer vi att dela med dig all information om token de släppte, dess tokenomics och varför du bör uppmärksamma den, bland annat.

Vad är Mobilecoin ICO?

Mobilecoin ICO är ett projekt på kryptovalutamarknaden som vill erbjuda privata, säkra, snabba och pålitliga betalningar till användare. ICO står för Initial Coin Offering. Detta är en term som används i kryptoindustrin för att skilja projekt som vill samla in pengar genom att sälja tokens till investerare.

I vissa fall kan Initial Coin Offering -projekt som Mobilecoin ICO kanske eller inte ha en utvecklad produkt eller tjänst att erbjuda gemenskapen. Således finns det ett stort antal utvecklingsstadier i ICO -industrin.

Men vad handlar Mobilecoin ICO om? Som företaget förklarar på sin webbplats vill Mobilecoin ICO -projektet erbjuda privata, säkra och enkla betalningar med låg hastighet. Målet är att erbjuda en betalningslösning som är enkel att hantera och som är säker för individer som vill utföra transaktioner.

Kryptovalutan är utformad för att fungera på användares telefoner som ger nästan omedelbara transaktioner. Detta är en av de saker som få andra virtuella valutor kunde erbjuda under de senaste åren. Vi har dock sett hur Bitcoin Lightning Network (LN) fortsätter att växa och expandera över hela världen.

Trots det har Mobilecoin ICO släppte en vitbok där investerare kan hitta all information om detta projekt. Det intressanta med MobileCoin whitepaper är att det släpptes den 13 november 2017. Då nådde kryptovalutamarknaden nya toppar med Bitcoin som närmade sig $ 20 000 per mynt för första gången i historien.

Dessutom släpptes många initiala mynterbjudanden till marknaden dagligen. Detta ansågs vara ICO -galenskapen som slutade med att de flesta ICO: erna och deras tokens försvann på bara några år.

Den officiella webbplatsen delar inte information om en färdplan för de kommande åren. Detta kan vara något som kan skada bilden av detta projekt. Att ha en tydlig färdplan med uppnåbara mål och framtidsplaner visar att teamet är fokuserat på att arbeta med projektet och försöka uppnå nästa steg så snart som möjligt.

Mobilecoin -funktioner

Låt oss nu börja med funktionerna i denna Mobilecoin ICO. Det första vi kommer att prata om är dess design. Därefter går vi igenom transaktionssekretessfunktionen och sedan den konsensus som projektet använder för närvarande. Detta är bara några av de funktioner som erbjuds av Mobilecoin ICO.

Mobilecoin ICO

Design

När det gäller design tar företaget upp det faktum att många användare inte kan använda ett P2P -nätverk. Detta är något som har påverkat hur företag erbjuder tjänster till användare och hur snabbt dessa tjänster expanderar.

Det är därför Mobilecoin ICO förlitar sig på noder som är utformade för att betjäna användare. Dessa noder upprätthåller en dyr ledbok och bearbetar nätverkets transaktioner. Det är värt att nämna att nodoperatörer inte vet något om användarnas saldon och transaktionshistorik.

Transaktionsskydd

När det gäller transaktionsskydd använder projektet CryptoNote. Detta innebär att dessa är engångsadresser och engångssignaler. På så sätt upprätthåller Mobilecoin ICO transaktionsskydd. Alla adresser kan inte länkas och skyddas. Detta liknar andra virtuella valutor på marknaden.

Monero (XMR) är till exempel en kryptovaluta som inte delar information om de transaktioner som behandlas eller användarnas plånbokadresser. På detta sätt förblir privat information alltid skyddad.

Konsensus

När det gäller konsensus använder de Stellar Consensus Protocol för att synkronisera sin bok. Detta fungerar genom att tillåta transaktioner under andra sekunden under normala omständigheter. Med denna konsensusalgoritm är det också möjligt att undvika att lagra en fullständig blockchain -transaktionshistorik.

Dessutom är detta också mycket positivt när det gäller sekretess. Genom att använda detta system kan informationen om transaktioner raderas efter transaktionen. Detta är ännu bättre än att bara ha privat information om transaktioner.

Mobilecoin ICO plånbok

Mobilecoin -plånboken har utformats för att applikationer som WhatsApp eller Signal skulle kunna fungera som en MobileCoin -plånbok. Det betyder att meddelandeprogram skulle kunna säkra transaktioner och information för att behandla överföringarna.

Utöver det kan en plånbok som den som designats av Mobilecoin fungera genom att söka efter användarnamnet. Det betyder att det blir mycket lättare och snabbare att skicka transaktioner till andra användare. Detta är också en av anledningarna till namnet på Mobilecoin ICO.

Detta är en av de mest lovande funktionerna i Mobilecoin ICO. Varför? För i framtiden kan flera meddelandeprogram bli en plånbok för Mobilecoin -token. Användare behöver kanske inte ladda ner en extra plånbok, den kan integreras direkt i de mest populära meddelandeprogrammen.

Detta skulle redan hjälpa Mobilecoin ICO att få tillgång till ett stort antal användare som redan använder dessa meddelandeprogram dagligen. Hur denna integration med meddelandeprogram förväntas bli är inte klart ännu, men det finns en klar potential för denna virtuella valuta.

Team bakom Mobilecoin

Mobilcoin ICO -teamet bildas av Joshua Goldbard och Shane Glynn. Joshua är känd för att vara en mobil- och telekommunikationsexpert som har erfarenhet av olika informationssystem och lösningar. Han har också ett decennium av erfarenhet av att arbeta med olika initiativ. Dessutom har han implementerat ett brett utbud av nätverk av betydande komplexitet för AT&T och andra företag.

Samtidigt arbetar Shane Glynn som en advokat som har en passion för adrenalin och logisk konsekvens. Han har en bakgrund inom telekommunikation och mobila enheter. Han följer också den nuvarande kryptomarknaden när det gäller regler.

Teamet i Mobilecoin ICO arbetar med olika rådgivare för att skapa en produkt och tjänst som håller högsta standard på marknaden. Det är definitivt viktigt att ha ett team med erfarenhet och kunskap om kryptomarknaden.

Flera ICO har lanserats under de senaste åren som inte hade ett team med nödvändig erfarenhet för att fortsätta med ett projekt. Det är därför många har misslyckats. Mobilecoin ICO -rådgivare och dess team måste förstå de aktuella utmaningarna och erbjuda investerare ett unikt och pålitligt projekt.

Tokenomics förklarat

Token är en ERC-20 digital tillgång som fokuserar på integritet och som vill erbjuda användare möjligheten att skicka och ta emot privata och säkra transaktioner. Token fokuserar på fyra olika pelare: integritet, transaktionshastighet, energiförbrukning och optimering för mobila enheter.

Det finns lite information om MOB (Mobilecoin ICO -token). Det totala utbudet av detta mynt är 250 000 000 MOB men det finns ingen information om huruvida detta förväntas vara det maximala utbudet. Som rapporterats av CoinMarketCap är det cirkulerande utbudet också ett mysterium, eftersom det inte finns några uppgifter om den saken.

Mobilecoin ICO -information

Det nuvarande helt utspädda börsvärdet är 3,6 miljarder dollar. Det finns ingen detaljerad information om webbplatsens tokenomik på webbplatsen. Det är vanligtvis viktigt att förstå detaljerna i myntets tokenomik. Utan denna värdefulla information kan det bli svårt för investerare att fatta beslut om de vill köpa denna virtuella valuta eller inte.

Det finns inte heller några uppgifter om hur allokeringen av mynten kommer att ske under tokenförsäljningen. Projekt som förblir decentraliserade är vanligtvis mer värdefulla än de som föredrar att behålla stora belöningar för grundarna.

Tokenförsäljning

Det första vi bör veta är att tokenförsäljningen för Mobilecoin ICO redan har avslutats. 137 miljoner dollar mottogs av teamet bakom projektet för deras ERC-20-token. Token har fått stöd från bland annat investerare som Alameda Research, Berggruen Holdings, BlockTowner Capital, Coinbase Ventures och 10X Capital.

Det finns ett stort antal investerare som vill finansiera ett företag som arbetar för att demokratisera integriteten för alla. Med det här projektet vill de tillhandahålla lättanvända sekretesstransaktioner för alla på ett hållbart sätt.

Det är värt att nämna att tokenförsäljningen skedde i slutet av 2020 och den kunde samla in ett stort antal medel, som vi nämnde tidigare. Detta visar att det fanns flera stora investerare med mycket positiva åsikter om projektets framtid.

Tokenförsäljning är alltid viktigt. I vissa fall släpper projektet token till ett pris och sedan säljs mynten till marknaden, vilket pressar priset nedåt och avskräcker investerare. Dessutom skulle det också vara viktigt att veta hur allokeringen av mynt har varit eftersom det inte finns några detaljer om detta på whitepaper.

Mobilecoin -pris

Låt oss nu prata om pris. Detta är en av de viktigaste sakerna om vi vill förstå hur projektet har utvecklats över tiden. Det första vi bör ta hänsyn till om Mobilecoin -priset är det faktum att det lanserades till ett pris av 1,57 dollar och under vissa månader handlades det över 71 dollar under en kort period i april 2021.

I skrivande stund är priset på denna virtuella valuta nära $ 14,50. Under de senaste sju dagarna har priset varierat mellan $ 14,20 och $ 16,98. Detta följer noga marknadens trend under de senaste sju dagarna eftersom den har gått ner på grund av ett stort tryck från björnar. Under de senaste 24 timmarna har handelsvolymen varit nära 1,1 miljoner dollar i alla börser som stöder detta mynt.

För närvarande finns det flera kryptovaluta -plattformar som stöder denna virtuella valuta. Som CoinMarketCap rapporterar är FTX, HitBTC, Bitfinex, BigONE och Hotbit några av de börser som för närvarande erbjuder stöd till Mobilecoin ICO -token. Användare som vill köpa denna digitala tillgång bör öppna ett konto på någon av de ovan nämnda börserna och få tillgång till det mynt de vill ha.

Det är svårt (omöjligt) att göra en tydlig Mobilecoin -prisprognos. Faktum är att hela kryptomarknaden har sett projekt som försvann på bara några månader efter att ha släppts ut på marknaden. Detta projekts whitepaper har skrivits 2017 men symbolförsäljningen ägde rum i slutet av 2020, vilket visar att det har varit ett stort tidsgap mellan idén och den officiella lanseringen.

Vilka som har varit dessa problem vet vi inte. Således är det också värt att ta hänsyn till det vid analysen av detta initiala mynterbjudande. I framtiden kan nya börser lägga till stöd för MBO: s virtuella valuta.

Slutord på Mobilecoin ICO

Mobilecoin ICO är ett projekt som vill erbjuda privata transaktioner för användare som har ett meddelandeprogram. Med detta i åtanke är målet att erbjuda en snabb och lättanvänd kryptovaluta.

Mobilecoin ICO fick stora investeringar från erkända företag som vill vara en del av detta projekt. Den officiella webbplatsen delar dock lite information om projektets tokenomik eller teammedlemmarna bakom det. Dessutom finns det inga tydliga uppgifter om vilka framtidsplaner den digitala valutan har.

Med detta sagt kan token förändra hur människor hanterar pengar om en stor meddelande -app beslutar att lägga till stöd till Mobilecoin ICO -token. Det kan vara en spelväxlare för det här projektet. Trots det har priset varit mycket högre jämfört med token -försäljningspriset nära $ 1,6.Source link