När kryptovalutamarknaden når nya investerare och företag släpper företag och projekt från hela världen nya lösningar och tjänster för att möta efterfrågan på användare. En av plattformarna som har uppmärksammats av många handlare är MoonXBT, en ny generation av derivathandelsplattform som inte erbjuder traditionella kontrakt utan istället fokuserar på lätta kontrakt.

I denna MoonXBT-recension kommer vi att dela med dig hur alla detaljer du borde veta om MoonXBT, hur det fungerar och varför du bör överväga att handla på denna plattform.

Vad är MoonXBT?

Låt oss börja med grunderna: vad är MoonXBT? MoonXBT startade som en kryptolättplattform som erbjuder handlare ett brett utbud av derivat för att effektivt genomföra sina handelsstrategier.

Företaget har kontor i olika länder runt om i världen och de har arbetat för att erbjuda ett av de mest avancerade handelssystem som för närvarande finns på marknaden. Företaget påstår sig fokusera på ”rättvist pris, utmärkt likviditet, hög skuldsättning och låga avgifter”, det är därför de blev så populära de senaste månaderna.

Slutligen är MoonXBT nu en av de snabbast växande plattformarna som erbjuder lätta kontrakt till handlare. I stället för att handla med traditionella kontrakt och hävstångseffekt kan investerare nu njuta av lätta kontrakt.

Vad är handel med lätta kontrakt?

Lätta kontrakt skiljer sig från traditionella kontrakt som vi ser i andra börser. Detta beror på att teamet bakom MoonXBT skapade enkla och lättförståelige kontrakt istället för att använda traditionellt komplicerade (och ibland svåra att förstå) kontrakt.

Med kontrakt kan handlare enkelt tjäna pengar med rörelser i priset på de största virtuella valutorna på marknaden. Med tanke på att branschen är mycket volatil kan en liten förändring i priset på en tillgång vara ett bra tillfälle att tjäna pengar.

Fördelen med lätta kontrakt som erbjuds av MoonXBT inkluderar följande:

  • Möjligheten att använda hävstång
  • Korrekt förutsäga marknadsriktningen
  • Använda en enda valuta (som USDT)
  • Rättvist pris
  • Hög likviditet
  • Stöd för upp till 6 skärmar
  • Demoläge ingår
  • Låga avgifter
  • Det inkluderar applikationer för smartphones

Det finns många andra fördelar som vi kan dela. Som du kan se gör MoonXBT det möjligt för handlare att delta i ett brett utbud av affärer som passar olika handelsstrategier, för mer avancerade handlare och även för nykomlingar.

Numera har MoonXBT blivit en av de mest avancerade plattformarna för att handla lätta kontrakt på ett snabbt och enkelt sätt. Om du tidigare inte visste hur du skulle hantera kryptokontrakt eftersom de var svåra att använda, kan du nu göra det med några få steg med hjälp av MoonXBT-plattformen.

Utöver det har företaget också skapat dedikerade applikationer för Android- och Apple-användare. På detta sätt är det möjligt för dem att handla var som helst de är och på bara några sekunder. Detta är en av fördelarna som andra plattformar som liknar MoonXBT inte erbjuder.

Lätta avtalshandelsavgifter

Som företaget förklarar bör handlare ägna stor uppmärksamhet åt spread, transaktionsavgifter och dagavgifter. Jämfört med konventionella avtalsprodukter som kan handlas på de flesta finansiella marknader har lätta kontrakt inte kapital eller leveranskostnader. Detta är också en av anledningarna till att de kallas lätta kontrakt.

MoonXBT arbetar med låga transaktionsavgifter jämfört med andra plattformar. Detta gör det möjligt för användare att njuta av de flesta tjänsterna utan att behöva oroa sig för att betala extremt stora avgifter.

Transaktionsavgiften beräknas på detta sätt = marginal * hävstång *.

Dessutom är transaktionsavgiftssatsen nu 0,05% och användare kan dra av 5% av avgiften med MP. På detta sätt blir avgifterna ännu lägre (0,0475%).

Den nuvarande plattformsavgiften är 0,05%, och du kan också använda MP för att dra av 5% av proceduravgiften, vilket motsvarar en skattesats på bara 0,0475%.

MoonXBT-produktegenskaper

Plattformen har ett brett utbud av funktioner som alltid är värda att analysera och ta hänsyn till. Även om vi bara täcker några av dem finns det många andra som du definitivt kommer att njuta av.

Rimliga priser

MoonXBT arbetar dagligen för att erbjuda de bästa rimliga priserna till investerare som vill få tillgång till marknaden. För att minska inflytandet från skadliga aktörer som manipulerar priset förankrar företaget det bästa priset på spotmarknaden och i realtid.

Börsen använder för närvarande den information som tillhandahålls av spotmarknader på flera kryptohandelsplattformar över hela världen. På detta sätt blir priset mycket exakt och undviker eventuell manipulation på specifika marknader.

Flexibel hävstång upp till 150 gånger

Dessutom fokuserar MoonXBT på hävstångseffekt. Det betyder att du kommer att kunna handla med en 150x hävstångsnivå. Detta förhållande 1: 150 gör det möjligt för handlare att handla med en position som är 150 gånger större än sina medel.

Till exempel, om du har 1 BTC och du öppnar en 150x hävstångslång position, om marknaden rör sig högre 10% och du stänger den, får du 10% vinst på 150 BTC snarare än på din 1 BTC.

Du bör dock veta att handel med hävstång innebär stora risker. Om marknaden inte rör sig i den riktning du trodde att den skulle kunna röra sig, kan du sluta förlora hela din BTC i exemplet ovan.

Rättvist pris

Traditionella kontrakt följer vanligtvis priset på spotmarknaden. Detta är en av de åtgärder som vidtagits för att undvika manipulation. Marknadsförare och plattformar kan dock fortfarande manipulera marknadspriset genom att spåra beställningarna från användarna. Det är här MoonXBT förändrar sakerna

MoonXBT använder data som tillhandahålls av globala spotmarknader. Detta gör dem helt obehandlade. På detta sätt rör sig det spårade priset på ett mycket exakt och mjukt sätt, och det är möjligt att undvika manipulation. Det var därför MoonXBT kunde erbjuda mer än 100x hävstångseffekt för små mynt som DOGE, FILE eller DOT.

Låga avgifter

Som vi nämnde tidigare fungerar MoonXBT utan finansieringsgrad, leveranskostnader eller andra dolda avgifter. Användarna bör dock fokusera på de positioner som de hanterar och dagavgiften som kan äga rum när de öppnar en position.

Det är också värt att påpeka att öppningsavgiften för närvarande är så låg som 0,05%. Det gör avgifterna för denna plattform till en av de lägsta i kryptobranschen. Att ha lägre avgifter gör det möjligt för investerare att bättre planera sina strategier och också öka sina vinster när de handlar.

Demoläge och snabba körningstider

Om detta inte var tillräckligt erbjuder företaget ett Demo Trading Mode som gör det möjligt för användare att säkert handla med bonuspengar så att de kan testa sina strategier och vänja sig vid plattformen. Även om detta verkar vara en standardfunktion, erbjuder de flesta kryptoplattformarna inte denna möjlighet för användare.

När det gäller exekveringstider ligger plattformen också i framkant på marknaden. MoonXBT fungerar med en exekveringshastighet på millisekunder. På detta sätt blev företaget ledande på marknaden när det gäller innovation och handelssystem för virtuella valutor.

På bara millisekunder kommer handlare att kunna slutföra sina affärer och njuta av några av de mest avancerade genomförandestrategierna på marknaden.

Vinstförlust, stoppförlust och flera skärmar

Användare på plattformen kan också lita på några av de avancerade verktyg som utvecklats av MoonXBT som kallas “Profit-loss and Stop-loss.” Dessa verktyg gör det möjligt för investerare att bättre hantera sina affärer och undvika höga förluster eller oönskade resultat vid handel med lätta kontrakt.

MoonXBT erbjuder också handlare möjlighet att använda ett stort antal skärmar (upp till 6). På detta sätt kan de mest avancerade handlarna som kräver handel i realtid och med flera virtuella valutor ha informationen i alla skärmar de använder för att handla. Det innebär att MoonXBT erbjuder institutionella lösningar till privatkunder som vill förbättra sina strategier med handel med lätta kontrakt.

Populära mynt tillgängliga för hävstångshandel

Det finns flera mynt tillgängliga för användare som vill handla med hävstång. Detta gör det möjligt för användare att få tillgång inte bara till de vanligaste digitala tillgångarna utan också till de hetaste som t.ex. DOGE, FILE och DOT, bland andra.

Säkerhet och team

Säkerhet är en viktig sak att ta hänsyn till när du handlar på kryptovalutamarknaden. Angripare och andra skadliga parter är alltid redo att hitta ett sätt att få tillgång till användarnas medel. Det är därför säkerhet spelar en mycket viktig roll i kryptoindustrin. MoonXBT vet det och de har skapat en säker plattform på banknivå med äldre proffs som har arbetat i flera år i branschen.

Teamet ser till att alla system är på plats och fungerar som de ska. Dessutom tar de användarnas säkerhet på allvar och skyddar användarnas medel med några av de mest avancerade säkerhetsteknikerna.

Bli medlem och belöningar

Om du börjar handla på den här plattformen och du älskar upplevelsen kan du försöka använda affiliate-programmet MoonXBT har på plats. Användare har en permanent provision på upp till 50% för utvalda användare.

Varje gång en remiss utför en handel får du en provision från den personen. På detta sätt drar företaget nytta av samhällets tillväxt och användare har ett incitament att föra nya investerare till denna plattform.

Dessutom erbjuder MoonXBT också ett belöningssystem som kallas MoonXBT-poäng. Detta system fungerar med tre olika typer av intjänningsmetoder. Till exempel kan användare slutföra vissa uppgifter och tjäna belöningar efteråt.

Ett annat sätt att tjäna poäng är genom att göra handelsuppgifter. Slutligen är det tredje sättet att tjäna MoonXBT-poäng genom att hänvisa andra användare. Alla poäng kan sedan användas för att dra av transaktionsavgifter och göra det möjligt att handla på ett mer effektivt sätt. Slutligen kan poängen också bytas mot USDT.

Registreringslänk: https://www.moonxbt.com/user/register?invite_code=w3odkl

Inbjudningskod: w3odkl

Facebook:www.facebook.com/MoonXBT/?ref=page_internal

Twitter:www.twitter.com/MoonXBT_Global

Youtube:www.youtube.com/channel/UCE_oRZbr0vDQVtO9n9tV_4A

Reddit: www.reddit.com/user/MoonXBT

Source link