Dubai, Förenade Arabemiraten, 13 oktober 2021,

Morningstar Ventures, den dynamiska acceleratorn för ambitiösa idéer inom blockchain -rymden, har tillkännagivit en investeringsfond på 15 miljoner dollar för projekt som bygger med Elrond blockchain -teknik, samt en ny strategisk Elrond -inkubator i Dubai.

Morningstar Ventures är ett blockchain -innovationsföretag som driver spridningen av decentraliserad teknik genom strategiska placeringar i startups som det stöder med finansiering, rådgivning och ekosystembyggande.

Elrond Network är den internetskaliga blockchain som för närvarande kan hantera 15 000 transaktioner per sekund och kan skala över 100 000 TPS, tack vare sin banbrytande Adaptive State Sharding-teknik som gör det möjligt att skala med efterfrågan genom att lägga till nya skärvor efter behov.

Plattformen för genomförande av smarta kontrakt är koldioxidnegativ genom att kompensera 25% mer koldioxid än dess nätverk av 3200 validerare spridda över hela världen står för. Detta gör Elrond -nätverket till en verkligt hållbar, decentraliserad och högpresterande blockchain -infrastruktur för DeFi, NFT, IoT och den nya internetekonomin.

“Elronds snabbt utvecklande blockchain-teknik på internet är kanske den mest avancerade i rymden, vilket skapar en asymmetrisk möjlighet för Elrond att snabbt komma ikapp-och kanske till och med överträffa-de största blockchain-ekosystemen.” sa Danilo S. Carlucci, Morningstar Ventures medgrundare och Chief Investment Officer. ”Vi är glada över att ta tillfället i akt och bygga tillsammans med det hårdast arbetande teamet och det mest engagerade samhället.

Morningstar Ventures är redo att mobilisera betydande resurser för att öka medvetenheten om möjligheter i Elrond-ekosystemet och kommer att investera $ 15 miljoner USD i störande decentraliserade projekt som bygger med teknik i internetskala.

Det första projektet som får en strategisk placering från Morningstar -fonden är helhet, den Audi-backade utökade reality-medieplattformen som försöker lägga till nya dimensioner för varje bilresa genom användning av Virtual Reality, rörelsessensorer och haptiska feedback-enheter, med en rättvis, transparent och hållbar innehållsekonomi som körs på Elrond blockchain .

Morningstar Ventures Elrond Dubai -inkubator kommer att fokusera på att ta tillvara strategiska möjligheter för Elrond -ekosystemet i Förenade Arabemiraten och i Mellanöstern och Nordafrika (MENA) -regionen, där blockchain -tekniken ser ett snabbt växande intresse på institutionell och statlig nivå.

”Den explosiva tillväxten av Elrond-ekosystemet hände med ett ostoppbart teambyggande teknik på internet och en fantastisk gemenskap som stöder dem. Nu gör stora aktörer som Morningstar Ventures betydande långsiktiga åtaganden som syftar till att snabbt ta till oss vår teknik. ” sa Beniamin Mincu, Elrond Network CEO. “Detta signalerar början på nästa explosiva tillväxtfas för Elrond -ekosystemet, där drivna byggare kommer att utnyttja kraftfulla enheter för att förnya sig i spetsen för blockchain Supercycle.”

Extraordinära team som vill bygga med Elrond -teknik, som åtminstone befinner sig i en avancerad idéfas, kan kontakta Morningstar Ventures för att ansöka om finansiering och support genom att skicka ett e -postmeddelande till [email protected]

Om Elrond

Elrond är en blockchain i internetskala, designad från grunden för att ge en 1000-faldig kumulativ förbättring av genomströmning och körningshastighet. För att uppnå detta introducerar Elrond två viktiga innovationer: en ny mekanism för adaptiv tillståndsskärning och en Secure Proof of Stake (PoS) -algoritm som möjliggör linjär skalbarhet med en snabb, effektiv och säker konsensusmekanism. Således kan Elrond bearbeta upp till 15 000 transaktioner per sekund (TPS), med 6 sekunders latens och försumbar kostnad, och försöker bli ryggraden i en tillståndslös, gränslös, globalt tillgänglig internetekonomi.

Mer information finns på Elrond -webbplatsen www.elrond.com

Gå med i Elrond på Telegram: https://t.me/ElrondNetwork

Håll dig uppdaterad om Elrond på Twitter: https://twitter.com/elrondnetwork

Kontakter

Source link