Dubai, Förenade Arabemiraten, 9 november 2021,

Morningstar Ventures, ett investeringsbolag fokuserat på kryptotillgångar och blockchain-tekniksektorn, har meddelat sitt strategiska förvärv av Coin.fyi, en flitigt använd app för portföljspårning.

Coin.fyi tillhandahåller en intuitiv och användarvänlig portföljspårningsplattform och nyhetsaggregatortjänst som implementerades av ett team av fjärrapplikationsutvecklare från Östeuropa och Bay Area.

Coin.fyi lanserades 2017 och har en enkel design för användargränssnitt (UI) samt tydlig produktpositionering, vilket har hjälpt applikationen att få avsevärd exponering under 2017-2018 med organisk tillväxt och nästan ingen marknadsföring som krävs.

200 000 portföljer skapade, 30 000 unika besökare varje månad

Mer än 200 000 portföljer har skapats med Coin.fyi-applikationen. Även om initiativets grundare beslutat att fokusera på några andra produkter under de senaste åren, har Coin.fyi-plattformen fortfarande kunnat locka mer än 30 000 unika månatliga besökare.

Morningstar Ventures teammedlemmar hade använt Coin.fyi-appen i ett antal år och när de fick reda på att Coin.fyi-teamet letade efter ett potentiellt förvärvsavtal bestämde de sig för att förvärva sin plattform. Båda teamen kommer nu att fokusera på att ytterligare förbättra och utöka appens funktioner och funktionalitet.

Planerar att lägga till mer funktionalitet till Portfolio Tracker

”Du hittar inte produkter som coin.fyi varje dag; teamet byggde ett lättanvänt verktyg som användarna tycker om och återgår till att använda regelbundet och det i sig är redan en stor prestation. Med Morningstar Ventures förvärv av Coin.fyi är vår strävan att förvandla plattformen till mer än bara en portföljspårare. Produkten passar perfekt in i ekosystemet av produkter som vi redan äger, såväl som de som vi kommer att avslöja snart, så det här är ett riktigt strategiskt förvärv för oss”, säger Danilo S. Carlucci, medgrundare och CIO på Morningstar Ventures .

“Jag har letat efter rätt företag att lämna över coin.fyi till ett tag eftersom det inte är lätt att hitta människor som är genuint intresserade av att fortsätta det du startade på det sätt som du alltid föreställt dig. Jag är väldigt exalterad över att vår produkt ska gå med i Morningstar Ventures ekosystem – våra användare är i trygga händer!” lade till Core Developer på Coin.fyi

Om du vill lära dig mer om coin.fyi kan du kolla in webbplatsen https://coin.fyi/ och skapa ett gratis konto. Du kan också följa initiativet på Twitter https://twitter.com/CoinFyi.

Om Morningstar Ventures

Morningstar Ventures är ett investeringsbolag som stödjer innovativa idéer lanserade av tidiga grundare. Med huvudkontor i Dubai fokuserar Morningstar Ventures främst på blockchain- och kryptotillgångarsindustrin och leds av företagets CIO Danilo S. Carlucci. Företaget är för närvarande aktivt inom sektorn för digitala tokeninvesteringar och aktieinvesteringar och har ett skarpt fokus på Elronds ekosystem.

Om Coin.fyi

Coin.fyi är en lätt portföljspårare som kombinerar förbättrad användbarhet och en elegant design. Det erbjuder en sömlös användarupplevelse genom att visa viktiga mätvärden, aktuella nyhetsuppdateringar och den senaste altcoin-statistiken på ett mycket intuitivt och enkelt sätt, samtidigt som det stödjer hanteringen av flera olika investeringsportföljer och bevakningslistor.

Kontakter

Source link