De Mt. Gox Japanskt utbyte, som gjorde rubriker 2014 när det förlorade över 850 000 bitcoins, är återigen i nyheterna. År 2014, Mt. Gox ansökte om konkurs med miljoner dollar i kryptovalutor som skulle betalas tillbaka till sina användare.

Mt. Gox var den största börsen i världen och brukade hantera nästan 70% av alla BTC-affärer 2013-2014. Det fick hackad och förlorade 750 000 av sina kunders BTC och 100 000 av sina egna BTC-reserver, vilket motsvarade cirka 500 miljoner dollar 2014.

Ända sedan dess har det varit rättsliga förfaranden och distriktsdomstolen i Tokyo utsåg förvaltare att fördela cirka 150 000 BTC bland borgenärerna i Mt. Gox. Börsen ska kompensera sina användare med totalt 150 000 BTC och kompensationsdatumet fortsätter att skjuta tillbaka.

Den senaste tidsfristen för att skicka in planen för distribution av BTC för att kompensera för förlusterna hos användare av Mt. Gox är den 15 december 2020. De utsedda förvaltarna måste utforma en plan för att distribuera dessa 150 000 BTC från företagets reservplånbok till de stulna plånböckerna för användare.

Hur mycket är 150 000 BTC värt idag?

Med BTC-handel till 19 000 dollar är 150 000 BTC värt 2,85 miljarder dollar.

Är detta en björnhändelse?

Ja. Detta är i grunden en ganska baisseartad händelse. När 150 000 BTC kommer att finnas tillgängliga för försäljning av detaljhandelsanvändare kan det leda till ett betydande prisfall. Det mesta av denna BTC måste säljas på marknaden och inte via OTC eftersom dessa BTC kommer att distribueras bland ett stort antal användare, och varje användare får en liten del.

Kommer försäljningen att ske omedelbart?

Distributionen kommer inte att ske omedelbart. Förvaltare har ännu inte utformat en plan för distribution av dessa BTC. Om distributionen sker på en gång för alla eller om den kommer att ges i delar är fortfarande oklart. När planen har lämnats in måste domstolen godkänna densamma. Så det är säkert att anta att denna försäljning inte kommer att ske över en natt.

Men många användare som har väntat på sina stulna medel i över sex år skulle sannolikt sälja sina BTC med vinst så snart de är tillgängliga för dem.

Vad skulle vara de möjliga målen för BTC?

BTC

Om vi ​​kombinerar dessa grundläggande nyheter tillsammans med teknisk analys kan vi se att BTC sjunker mot supportzonen på 17 600 dollar. Underlåtenhet att hålla detta stöd kan leda till en minskning mot $ 15.500 och $ 13.800. Detta skulle vara en hälsosam korrigering av det uttömmande hausseartade rally som BTC har varit sedan mars 2020. Om inte BTC vänder det tidigare högsta värdet på $ 20 000 för att stödja, är vår övergripande syn på BTC baissär.

Var redo med din FIAT för att fånga BTC-dip om den skulle gå ner till ovan nämnda nivåer.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av som ett resultat av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.Source link