Tallinn, Estland, 26 januari 2022, Chainwire

MyCointainer, en plattform för enkel avkastningsinsats, meddelade att den har samlat in 6 miljoner dollar i en seedrunda. Evenemanget leddes av Maple Block och leddes av Shima Capital & ByBit – en av de dominerande kryptovalutabörserna världen över.

Många högprofilerade ängelinvesterare deltog också i rundan. Bland dem finns enheter med rika portföljer som omfattar några av de mest kända industrivarumärkena som CoinList, Circle och Polygon. ConsenSys, Near, 1inch, Algorand, Polkadot, dY/dX, Casper Labs, Mina, Ankr och Enjin är också där. Viktigast av allt, deras stöd förbättrar MyCointainers potential och pekar ut ett tätt sammansvetsat samarbete för framtida projekt.

Företaget kommer att använda medlen för att utveckla sin avkastningsgenererande plattform. På så sätt kommer det att förbättra sina nuvarande B2B-produkter och utöka sin räckvidd i Europa, Asien, Mellanöstern och resten av världen. Slutligen försöker MyCointainer att utöka sitt expertteam genom att anställa fler proffs.

Avkastning på MyCointainer

MyCointainer är en plattform som gör det möjligt för kunder att satsa kryptovalutor och tokens utan krångel. Användare kan börja med så lite som 1 EUR och välja bland fler än 100 digitala tillgångar, inklusive Polkadot, Cardano och Elrond.

Vem som helst kan använda MyCointainer för att generera passiv inkomst genom insats. Plattformen tillåter användare att köpa specifika tokens eller överföra dem till sina plånböcker. Sedan använder den kraften i blockchain-protokoll för att generera fler mynt i användarnas saldon som dagliga belöningar.

Dessutom kan deltagarna tjäna direkt från sina plånböcker genom delegationer. Med andra ord fungerar MyCointainer som en digital spargris som gör det möjligt för människor att njuta av sina liv medan deras pengar fungerar för dem.

Några tillgångar som genererar de bästa vinsterna på MyCointainer är Cartesi, Polygon, NEM, Synthetic och Cardano. I genomsnitt är de årliga belöningarna nära 15 %.

Polygon är ett av de mest prestigefyllda projekten på MyCointainer, med nästan 8 000 aktiva deltagare i skrivande stund. Dessutom är dessa användares årliga intäkter nära 12 % på plattformen.

Många betraktar Polygon som en av morgondagens potentiella betalningsformer. Till exempel revolutionerar projektet blockchain-gemenskapen och skapar ett nav där användare kan interagera med decentraliserade produkter. Framför allt förbättrar dess närvaro på plattformen MyCointainers tillförlitlighet och potential.

MyCointainer’s Rise in the Crypto World

Bartosz Pozniak, en entreprenör med över 15 års erfarenhet av att forma globala digitala produkter, grundade och lanserade MyCointainer 2018. Tidigare har han arbetat i olika branscher, inklusive investeringsbanker, och i produktteam för Barclays & Deutsche Bank i London.

Pozniak byggde MyCointainer under sina tidiga år genom självfinansiering och företagsgenererade intäkter. Hittills har plattformen genererat över 3 miljoner dollar i belöningar för sina över 110 000 användare. Företaget har en finansiell institutionslicens i Estland. Dess viktigaste marknader inkluderar också Storbritannien, USA, Frankrike och Italien.

I november 2021 gick MyCointainer samman med det branschledande blockkedjeprojektet Elrond och Maiar Team. Partnerskapet möjliggör handel med BTC/EGLD, EUR/EGLD-par och en enkel proof-of-stake (PoS)-mekanism. Det täcker också beskyddet över Maiar-applikationen. Som ett resultat kan användare utföra specifika uppgifter och få exklusiva belöningar från en total prispott på $6000 i EGLD.

Förutom Elrond har MyCointainer samarbetat med andra viktiga namn i branschen, som Avalanche Labs, Waves & Cosmos. Dessutom arbetade företaget nära med Crypto.com och många andra snabba och öppna blockkedjor för decentraliserade applikationer. Dessa samarbeten hjälpte MyCointainer att skala och växa sin plattform mycket ytterligare.

Slutligen växer MyCointainer-teamet i en anmärkningsvärd hastighet. Idag sysselsätter företaget mer än 42 personer och planerar att expandera ännu mer med flera nya tjänster som öppnar. Alla som är intresserade av de tillgängliga rollerna kan besöka deras Karriärsida.

Om MyCointainer

MyCointainer har tagit det ambitiösa uppdraget att tillhandahålla enkel tillgång till olika givande kryptomekanismer. På så sätt kan dess användare dra lika stor nytta av ett föränderligt finansiellt landskap och påskynda den globala kryptoantagandet.

MyCointainer-teamet är tillgängligt på Facebook, Telegram, och Disharmonibland andra sociala mediekanaler.

Kontakter

vd

Source link