Din Finance Decentralized eller YFD syftar till att bli det första DeFi Financial Center som drivs helt av samhället. För att uppnå målet bygger ekosystemet produkter för att tillhandahålla alla finansiella tjänster som erbjuds av centraliserad finansiering. Dessa inkluderar staking, jordbruk, styrning, utlåning, handel, försäkringsbank och mer. I januari 2021 lanserade YFD sin plattform för lantbruk där likviditetsleverantörerna kan tjäna en viss procentsats av transaktionsavgifter, farm LP-tokens och tjäna tvåsiffriga veckoräntor.

Enligt den senaste färdplanen som delades med Altcoin Buzz är YFD beredd på ännu större utgåvor under andra kvartalet 2021. Mycket utvecklingsaktivitet har hänt i ekosystemet efter att nya utvecklare gick med i det community-centrerade projektet. Som ett resultat kommer teamet att lansera följande produkter under april och maj 2021:

DFI.Swap – Det kommer att bli den första community-ägda och styrda Automated Market Maker (AMM). Intressant är att samhället (YFD-innehavare) kommer att dela alla inkomster som genereras av AMM varje månad.

DFI.Governance – En helt decentraliserad beslutsplattform för styrning av YFD Finance-ekosystemet.

StaaS Platform – Plattformen kommer att erbjuda sina användare en staking as a service-plattform för andra godkända ERC-token-projekt. Användarna som betalar avgifter i YFD kommer att få reducerade avgifter.

DFI.Exchange – Det kommer att visas som den första community-ägda DEX.

Fullständigt decentraliserat styrsystem

YFD byggdes för att vara ett ekosystem som helt styrs av samhället. Som ett resultat kommer plattformen att omfördela alla vinster som någon produkt tjänat till sina användare. För att styra denna inställning kommer dock plattformen snart att släppa sitt helt decentraliserade styrningssystem som drivs av VOTX.

VOTX: Gemenskapens rösttoken

YFD har utfärdat sin nya token, VOTX, en röstningstoken som kommer att användas på DFI.Regering för att hjälpa samhället att fatta besluten. Enligt detaljer som delas med Altcoin Buzz kommer det totala utbudet av VOTX att begränsas till 100 000.

Vidare kommer det mesta av VOTX-utbudet att göras tillgängligt för YFD-innehavare genom en ny satsnings- och likviditetsplattform. För att få VOTX måste YFD-innehavarna sätta sina tokens. Dessutom kan de odla sina LP-tokens från YFD Uniswap-poolen.

Kontraktsadress: 0xf94d66fb399a98b33563d87447b41a6a75bffdf0

Etherscan explorer: https://etherscan.io/token/0xf94d66fb399a98b33563d87447b41a6a75bffdf0

Massiv Q2-färdplan

Under våren 2021 rullas alla YFD-produkter ut. För att säkerställa att ett helt decentraliserat ekosystem är klart innan alla produkter lanseras har teamet skapat en färdplan med namnet “Road to Decentralization”.

Denna färdplan nedan visar tydligt de händelser som kommer att äga rum innan ekosystemet blir ett helt decentraliserat samhällscentrerat ekosystem.

YFD - VÄG TILL DECENTRALISERING (1)

Här är vår syn på plattformen (tidigare YfDFI) och varför vi tror att den har stor potential.Source link