Los Angeles, Kalifornien, 9 september, 2021,

NAKJI NETWORK, en blockchain big-data fokuserad start har slutfört en kapitalanskaffning på USD 8,8 miljoner. Investerare i rundan inkluderar blockchain -partners och riskkapitalister som inkluderar Animoca Brands, CMS Holdings, Primitive Ventures, GBV, LD Capital, Rocket Fuel, One Block, Panony och andra anmärkningsvärda investerare.

Denna finansieringsrunda kommer att göra det möjligt för Nakji att investera ytterligare i utvecklingen av sina toppmoderna informationsöverföringsprotokoll mellan ett brett spektrum av blockchains till off-chain-världen, eftersom det förbereder sig för en offentlig debut senare i år. Nakji grundas av Allie Zhang, före detta ledande ingenjör vid start av data intelligence i realtid, Bottlenose och David Kim, en tidigare 13-årig teknik- och managementkonsult på PwC och Deloitte. David och Allie har decenniers värde av kombinerad erfarenhet av inkubation, byggande och rådgivning inom blockchain och big data. David hjälpte också till att etablera en av de första Big 4 blockchain -metoderna på PwC 2016.

Datalagret och den relaterade infrastruktursektorn är en av nyckelkomponenterna som driver hela blockchain-ekosystemet på grund av beroende av användarvänliga dApps och protokoll i DeFi. I takt med att branschen och kedjeaktiviteten fortsätter att växa exponentiellt kommer kommunikation av data och information i form av indexering och sökning att bli av yttersta vikt eftersom användbarhetens hastighet är beroende av överföring av information i hastigheter som bidrar till användarupplevelse. Nakji kommer att lösa detta genom att tillhandahålla branschbrytande hastigheter för att vidarebefordra information från till off-chain.

Enligt Kevin McCordic från CMS Holdings, ”Nakji är på väg att bli en viktig bidragsgivare för indexering av Web3 -data. Tillgång till data är en viktig infrastruktur i blockchain-utrymmet-att bygga ut frågelagret är en av de sista gränserna som måste hanteras för att ett multi-chain-universum ska nå sin effektpotential. Vi är övertygade om att Nakji -teamet kommer att sänka inträdesbarriären för projekt som bygger i detta ekosystem och i slutändan öka antagandet på den nya, decentraliserade webben.

Yat Siu, ordförande och grundare av Animoca Brands, sa: ”Nakjis protokoll vidarebefordrar information effektivt, säkert och snabbt från blockchain till off-chain, vilket gör den till en av branschens mest lovande big data-start-ups och en särskilt spännande investering för oss. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans när vi fortsätter att bygga de decentraliserade upplevelser som utgör nästa generation av webben.

Under de kommande månaderna kommer Nakji att släppa en rad iscensatta uppdateringar på plattformen, som delar ytterligare design och detaljer om hastigheten och säkerheten för sina reläprotokoll, innan utvecklare får åtkomst till API: er via sitt TestNet.

Om Nakji Network

Nakji hjälper till att vidarebefordra information från traditionella blockchains till alla receptorkedjor som kan ta emot datapunkter i kedjan. Det gör detta med branschinställningshastighet, överträffar konkurrenterna samtidigt som det ger ett extra lager av säkerhet för att säkerställa säkerheten och noggrannheten hos data som transporteras.

KontakterSource link