Nano gör pengar effektiva för en mer jämlik värld – enkelt att betala med, lätt att acceptera och öppet för alla.

Nano-huvudboken är den globala uppsättningen konton där varje konto har sin egen transaktionskedja. Detta är en viktig designkomponent som faller under kategorin att ersätta ett körtidsavtal med ett designtidsavtal – alla är överens om via signaturkontroll att endast en kontoägare kan ändra saldot och representanten i sin egen kedja. Vi kommer att granska hur NANO-priset kan röra sig de närmaste dagarna.

Avgiftsfritt

Nano är enkel och lätt att använda av design. Genom att fokusera på att överföra värde så effektivt som möjligt kan Nano-nätverket erbjuda känslomässiga transaktioner och erbjuder alternativ för användare och tjänster för att enkelt få tillgång till de bemyndigande och kostnadsbesparande egenskaperna hos digitala pengar.

Miljövänlig

När världen fortsätter sina ansträngningar för att minska föroreningar och energiförbrukning har många digitala nätverk använt sig av slösaktiga mönster för att säkra sina nätverk. Nano behandlar denna fråga. Nano förlitar sig inte på krafthungande gruvdrift för säkerhet, utan använder istället ett lätt och effektivt konsensusprotokoll som heter Open Representative Voting (ORV) för minimal energianvändning.

Omedelbar

Digitala pengar ska vara snabba och enkla att använda. Oavsett om du köper varor i en butik, överför pengar över gränserna eller betalar online, slutförs Nano-transaktioner på under en sekund så att du inte längre behöver vänta. Dessa är helt avvecklade betalningar i nätverket. Företag behöver inte längre vänta på godkännande av kreditkort eller banknätverk.

Låt oss granska NANO-priset.

NANO / USD – Prediction

nano

NANO har brutit ut ur en ackumuleringszon och gjort ett imponerande steg uppåt. Det handlas för närvarande bara mot motståndet från fib 1 till $ 11,38. Om det kan bryta motståndet kan vi börja se ett högre steg mot $ 15,92 och $ 23,28. Underlåtenhet att bryta motståndet kan leda till en nedgång mot $ 9,80 och $ 8,57.

NANO handlas till $ 11,25 med ett börsvärde på $ 1 367 231 479. Dess 24-timmars handelsvolym var 2 024 754 007 dollar.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning

Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.Source link