Det är säkert att säga att altcoin-rallyt 2017 leddes och drivs av XRP på egen hand när denna token steg från under en cent till över $ 3.

Närhelst XRP börjar få fart, det dränerar likviditeten på hela kryptomarknaden, och alla börjar hoppa in för att dra nytta av rallyet. XRP kan i följd få en daglig tvåsiffrig procentsats i vinster, sett historiskt när det börjar pumpa.

Nyligen såg vi XRP stiga från 0,24 cent till 0,80 cent på ett par veckor. Det är en vinst på 400% !!!

Låt oss göra en exklusiv XRP prisförutsägelse idag över olika tidsramar.

XRP / USD 4 timljus – Prediction

XRP 4 timme

På 4-timmarsramen, XRP närmar sig ett supportområde på $ 0,44. En studs förväntas från detta område, med mål runt $ 0,48 och $ 0,50. Om stödet på 0,44 $ inte kan hållas kommer detta att vara ett dåligt tecken för XRP. Det kan öppna möjligheten för en potentiell stor nedgång mot $ 0,40 och $ 0,30. Det finns inget väsentligt stöd på en 4-timmars tidsram från 0,44 dollar till 0,30 dollar.

XRP / USD dagligt ljus

XRP Daily

Det dagliga ljuset föreslår också att det inte finns något väsentligt stöd om stödet på 0,44 dollar bryts, vilket kan leda till en nedgång mot 0,40 dollar och 0,30 dollar. Men om vi kan studsa från supportzonen på 0,44 $ och om detta var botten efter omspårning från den senaste höjden på 0,78 $, öppnar utökade fibs mycket högre mål. På en högre tidsram kan vi börja se ett drag i XRP pris mot $ 0,56, $ 0,63, $ 0,68, $ 0,74, $ 0,82 och $ 0,92.

XRP / USD Veckostearinljus

XRP Weekly

Det veckovisa ljuset visar att XRP bröt ut från det stora motståndet vid $ 0,44 och kommer nu tillbaka för att testa det som stöd, vilket är ett vanligt förväntat scenario. Om det kan upprätthålla över stödet på 0,44 dollar kan vi börja rikta in oss över 1,00 dollar, upp till 1,35 dollar, på en mycket större tidsram.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategier är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan skilja sig från din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.Source link