Kryptovalutautrymmet har felaktigt tros vara synonymt med Bitcoin. Detta kan inte vara längre ifrån sanningen, förutom Bitcoin har vi en myriad av kryptovalutaprojekt som kallas altcoins. Altcoins hjälper till stor del till att utöka krypto- och blockchain-utrymmet och tillhandahåller ett brett utbud av tjänster utöver finansiella tjänster, vilket är den enda funktionen för Bitcoin. Flera altcoin-projekt dyker upp som är värda att kolla in.

Den här artikeln täcker i detalj flera kommande altcoin-projekt som visar potentialen att kunna uppnå ett 100x månprissrally. Således blir nästa stora sak i blockchain och kryptovalutautrymmet.

5 hetaste 100x månskott kommande Altcoin-projekt

De inkluderar:

 • DAFI
 • LABS
 • DELTA
 • TOM
 • AIOZ
1. DAFI

Kommande altcoin-projekt DAFI fokuserar på att revolutionera incitamentsmodeller. Blockchain ser ut att uppmuntra sina nätverksdeltagare att delta i staking utan att leda till hyperinflation. De flesta blockchain-projekt lider av hyperinflation. Detta beror på att de oftast belönar likviditetsleverantörer (LP) på sin plattform med tokens.

När fler människor går med i nätverket ökar vanligtvis både priset på token och dess cirkulerande utbud. Vad detta betyder är att det kommer att ske en prisökning utan motsvarande ökning av användning eller användning. Denna fråga är känd som den “trasiga tokenmodellen” och den står för närvarande som en av de viktigaste frågorna i det decentraliserade teknikutrymmet. DAFI vill lösa problemet.

DAFI-protokollets föreslagna lösning

För att förhindra förekomst av hyperinflation använder DAFI en efterfrågebunden kurva för att belöna nätverksdeltagare. Varje kryptovaluta, blockchain och applikation kan skapa en syntetisk dToken från sin ursprungliga token. Det syntetiska är knutet till nätverkets efterfrågan och distribueras till användarna. Dessutom underlättar DAFI leveransjusteringar av token och motiverar därför nätverksdeltagare att arbeta för att driva adoption. Därefter förhindrar förekomsten av hyperinflation.

Långsiktiga deltagare kommer också att få fler belöningar över tiden jämfört med tidiga deltagare som sannolikt bara är intresserade av att utnyttja den ursprungliga hype av projektet.

DAFI-prestationer

Kryptoprojektet har spelat in flera fantastiska prestationer. Några av dem inkluderar:

 • Slutförandet av sin privata försäljning den 25 februari 2021. Den privata försäljningen tog upp cirka 900 000 dollar.
 • DAFI underlättades av en arm från Royal Bank of Scotland Group (RBS) känd som NatWest Bank.
 • Det lanserade också sitt MVP v1.0-protokoll den 26 november 2020.
 • Razor Network är skyldigt att tillhandahålla tillförlitliga prisflöden för DAFI-smarta kontrakt.
 • Projektet ingick också nyligen i ett strategiskt partnerskap med både Phantasma Chain och Basic.
 • Slutligen är det också anslutet till de bästa akademiska institutionerna som universiteten i York, Leeds och Manchester.
 • DAFI-token började handlas på BitMax den 17 mars 2021.
Strax

Flera spännande uppdateringar förväntas ske på DAFI under de närmaste månaderna.

 • I november förra året offentliggjorde den planer på att lansera en syntetisk plattform någon gång i mars 2021. Även om datumet inte har specificerats förväntar vi oss att den här uppdateringen snart kommer att visas.
 • Intressant är att DAFI har avslöjat planer på att officiellt lansera sina syntetiska belöningar någon gång under andra kvartalet 2021. Lanseringen är en viktig milstolpe för kryptoprojektet.
2. LABS-gruppen

Detta är ett kommande altcoin-projekt som är intresserat av att sammanföra blockchain-teknik och fastighetsutrymmet. Traditionella fastighetsinvesteringar är i huvudsak illikvida, kapitalintensiva och generellt ineffektiva. Labs ser ut att sätta stopp för dessa frågor. Plattformen ser ut att ge fraktionerat fastighetsägande. Det betyder att intresserade personer med så lite som $ 1000 kan köpa en bit av valfri utväg var som helst i världen.

Lösning
 • Plattformen sänker investeringskostnaderna i fastigheter jämfört med traditionella fastighetsinvesteringar.
 • Plattformen gör det också möjligt för användare att få tillgång till DeFi-lån samtidigt som de använder sina digitala tillgångar som säkerhet.
 • Den 20 januari 2021 avslöjade LABS-gruppen att de kommer att dela ut 80% av alla nettoinkomster till spelare på plattformen.
Prestationer
 • LABS Group nyligen samarbetade med RioDeFi och GreaterChina (GCA) Capital.
 • Det har också samarbetat med Enjin och centrifugera.
 • Fastighetsplattformen avslöjade också ett strategiskt partnerskap med DuckDAO för att fungera som ett av dess projekt för lanseringsplattor.
 • Den 8 mars, LABS bärs ut sin IDO på Poolz.
 • Den 15 mars lanserades LABS Group IDO på Uniswap DEX.
3. DELTA

DELTA kallas populärt som ett kryptoderivatutbyte och erbjuder futures trading (100x) samt eviga swapkontrakt på båda Bitcoin och cirka 35 altcoins. Derivatutbytet kan skryta med att vara säkert och snabbt, såväl som snabba API: er. Det har också en 24/7 handelstjänsttjänst på alla sina kanaler.

Intressant är att plattformen för närvarande inte ger sina användare någon form av fiat-interaktion, eftersom den ser ut att bli en agnostisk plattform geografiskt. Stani Kulechov, grundaren av Aave, är också medlem i Delta-rådgivningsteamet.

Prestationer
 • Utbytet gick officiellt live i november 2018.
 • I maj 2020 debuterade det sitt räntekonto och gav användarna räntor så höga som 10% utan att låsa pengar alls.
 • Därefter, i augusti 2020, lanserade det också Calendar Spread Contracts med en hävstång så hög som 200x.
 • I september 2020 lanserade den dessutom sina centraliserade AMM-pooler för kryptoderivat.
 • I februari 2021, det lanserades dess kryptobothandelstjänst, vilket gör det möjligt för användare att tjäna vinster genom att helt enkelt sätta sina medel på autopilot.

4. TOM

Anonymitet och integritet är några av grundprinciperna för blockchain och krypto. Dessa principer hotas dock varje dag. Det finns flera kryphål för att säkerställa integritet när du använder blockchain-teknik. För en kan en plånbokadress, när den är exponerad, användas för att spåra en transaktion såväl som den dApp som används för att genomföra transaktionen.

Blank hoppas kunna få ett slut på detta. Tom tillåter endast den enskilda kryptohållaren att se, komma åt och hantera sina medel. Det är upp till individen att hålla sig dold eller dela sitt förmögenhets ursprung. Det finns inte heller något behov av Know Your Customer (KYC) -procedurer.

Prestationer
5. AIOZ

Det här nästa projektet är intresserat av att koppla ihop det decentraliserade teknikutrymmet och underhållnings- och filmströmningsindustrin. Den globala marknaden för videostreaming beräknas enligt rapporter från 2020 vara cirka 50,11 miljarder dollar. Intressant nog förväntas detta belopp öka med cirka 21% från 2021 till 2028.

Tyvärr kontrolleras denna lukrativa bransch av endast en handfull företag som Netflix, Amazon Prime, Disney, etc., varav de flesta drivs på ett centraliserat innehållsleveransnätverk (CDN). Att använda traditionell CDN har dock flera brister.

Några av bristerna inkluderar:

 • Kostnaden för att driva ett CDN är ganska hög.
 • Ett CDN kräver också stor beräkningskraft, internetbredd etc. för att effektivt strömma innehåll hela tiden.
 • För det mesta har dessa spelare inte den infrastruktur som behövs för att tillgodose tittarnas växande behov.
AIOZ: s lösning

AIOZ är för närvarande världens första decentraliserade CDN och använder helt noder för att överföra data i en P2P-modell. Denna modell är kostnadseffektiv, snabbare och effektivare jämfört med en traditionell CDN. Vem som helst får också använda noder och ta emot AIOZ-tokens som belöningar.

AIOZ-prestationer
 • Nätverket också nyligen gick live på PAID Networks nyligen lanserade Ignition-plattform.
 • AIOZ Tube är den första plattformen som använder Decentralized CDN. Plattformen är redan live och tittarna tjänar belöningar genom att bara titta på innehåll.
 • AIOZ inkuberades av inkubationsprojektet Master Ventures (Innovion och MV Fuel).
Kommande uppdateringar
 • AIOZ har avslöjat planer på att lansera sin OTT-plattform. Användare kommer att kunna strömma innehåll, titta på filmer etc. genom att helt enkelt använda sina AIOZ-tokens.
 • Planer finns också för att starta AIOZ.Tv, en livestreaming-app.
Sammanfattningsvis

De kommande altcoin-projekten som listas ovan gör vågor i flera nischer. De använder blockchain-teknik för användning inom andra områden än finansbranschen. Även om de fortfarande är kommande har dessa altcoin-projekt en enorm potential att uppnå fantastiska prisuppgångar på grund av de bästa användningsfall som de ger liv.

Gå också med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om krypto- och blockchainutrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategier är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av som ett resultat av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.

Source link