Sekretessfokuserad blockchain-plattform Secret Network har officiellt lanserat sin ursprungliga styrningstoken SEFI på mainnet. Intressant nog har detta lett till en kraftig ökning av nätverksanvändningen när användare fortsätter att göra anspråk på och placera SEFI.

Mainnet-lanseringen av SEFI-token är ett viktigt steg för Secret Network. SEFI kommer att fungera som en styrningstoken för Secret DeFi och SecretSwap. SecretSwap är den första AMM någonsin som går live på Secret Network.

Mer om SEFI-token

SEFI är styrningstoken av den integritetsfokuserade blockchain-plattformen Secret Network. Token har en total fast leverans på 1 miljard SEFI. 10% av dessa har tilldelats dess ursprung. De återstående 90% planeras fördelas under de kommande fyra åren. Läs mer om distributionen av SEFI-token här.

Token är för närvarande ansluten mellan både Ethereum och hemliga nätverk. Enkelt uttryckt, en del av dess leverans sker på Secret och en del på Ethereum. Användare kan enkelt byta SEFi i båda nätverken med Secret Ethereum Bridge.

Hur tjänar jag SEFI?

Det finns två huvudsakliga sätt på vilka användare kan tjäna SEFI-tokens, nämligen:

  • Genom att satsa SecretSwap LP-tokens och
  • Genom att satsa SEFI själv.

Token gör det möjligt för medlemmar i samhället att styra både SecretSwap och Secret DeFi på ett decentraliserat sätt.

De deltar i större beslut som;

  • Hur man spenderar utvecklingspoolen
  • Att bestämma poolerna som är kvalificerade för användarbelöningar
  • Gå med i andra samhällen likviditet gruvkampanjer
  • Avgifter och deras användning
  • Produkter och funktioner tillåtna i Secret Finance.
Andra uppdateringar

Enligt till det officiella blogginlägget bör användarna också förvänta sig andra ikoniska förändringar på plattformen. En av dem är lanseringen av en ny målsida för SecretSwap. SecretSwap “startades först” på mainnet i februari. Dess nya målsida hjälper intima användare med Secret DeFis unika funktioner. Liksom dess främsta motstånd, billigare avgifter, bättre integritet, kedjelikviditet osv. Den här nya målsidan är ett steg i rätt riktning för att göra SecretSwap till “mer användbar och funktionell!”

Förutom den nya målsidan har Secret Network också lanserat en dirigeringsfunktion för SecretSwap på mainnet. Med det kommer användarna att få bättre bytespriser, ökade avgifter för LP-skivor och fler SEFI-tokens för alla i allmänhet.

Förutom routningsfunktionen lade nätverket också till sSCRT / SCRT-handelsparet på SecretSwap. Med detta kan användare enkelt och bekvämt utbyta sin SCRT till valfri hemlig symbol och vice versa.

Efter sin mjuka lansering i februari har plattformen gjort det samlade över 100 miljoner dollar i TVL till Secret Ethereum Bridge. Dessutom med cirka 6 miljoner dollar i likviditet till SecretSwap-pooler.

Strax

Secret Network, den första blockchain med sekretessbevarande hemliga kontrakt, har planer på att lansera ett antal fantastiska användningsfall. Secret DeFi, enligt sitt officiella blogginlägg, är bara en liten bråkdel av vad den kan åstadkomma.

Förutom SecretSwap har fler hemliga appar lanserats som dess hemliga OTC-auktioner. Många hemliga appar är också fortfarande redo att gå live som dess föreslagna broar över ekosystem. Dessa broar hjälper till att skapa integritet för fler tillgångar, vilket gör att fler tillgångar kan finnas på Secret DeFi-applikationer.

SCRT-pris

Under de senaste sju dagarna har SCRT gått upp med över 24,45%. Vid tidpunkten för pressen handlas SCRT till 3,32 dollar. Läs vår detaljerad prisprognos för SCRT och join oss på Telegram att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om krypto- och blockchain-sfären på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link