Singapore, SINGAPORE, 28 december 2021, Chainwire

Proximity, NEAR Protocols Grant DAO, gör sin första stora investering med sin finansiering av DODOs lansering. Med sin rena UX, kraftfulla Proactive Market Maker-algoritm och kapitaleffektiva likviditet kommer DODO att vara blue-chip DEX på NEAR

SINGAPORE – DRONT kommer att lanseras som den föredragna decentraliserade börsen (DEX) på NEAR-protokoll, en Proof-of-Stake (PoS) blockchain och decentraliserad applikationsplattform (dApp) som använder skärningsteknik. Vår Ethereum-baserade app kommer att distribueras på NEAR via Aurora Network, NEARs Ethereum Virtual Machine (EVM) kompatibilitet och skalningslösning.

Över 7,5 miljoner USD i finansiering för incitament på DODO Aurora kommer att bidra med DODO i samarbete med Proximity Labs, via sina 350 miljoner dollar DeFi beviljar DAO. Dessa incitament kommer att omfatta:

  • 5 miljoner USD likviditetsutvinningskampanj: DODO och NEAR token-belöningar ges till likviditetsleverantörer (LPs) för utvalda handelspar.
  • Handelsbelöningar: 2 DODO-tokens per kvalificerad handel, upp till 125 DODO/dag.
  • NEAR belöningar: $2,5 miljoner i NEAR token-incitament bidragit från Anslutning.

Den första fasen av dessa belöningsprogram kommer att vara tillgänglig för utdelning från det att poolerna startar klockan 23:59 EST den 26 december 2021, tills 23:59 EST den 25 januari 2022. Poolerna för vilka belöningar för likviditetsutvinning kommer att vara distribuerade med 0,1 DODO-tokens som tilldelas per Aurora-block är:

Följande likviditetspooler kommer att ha belöningar på 0,1 DODO-tokens och 0,007 NEAR-tokens per Aurora-block:

Det beräknade startblocksnumret för dessa belöningar kommer att vara 56127600.

Det kommer också att finnas en tilldelning av DODO- och NEAR-tokens till DODO Incubator Fund, specifikt för finansiering av nya projekt på Aurora och NEAR. Dessa tokens kommer att ge incitament för likviditetsutvinning i de inledande lanseringsfaserna av dessa nya projekt. Med mer likviditet kommer nya projekt att hitta snabbare vägar till oberoende och en starkare grund för tillväxt.

Detta unika investeringspartnerskap har stora konsekvenser för DODO:s tillväxt inom den närmaste framtiden, säger Diane Dai, CMO för DODO:

“Vi på DODO är hedrade över att vår Aurora-installation väljs ut som Proximitys första stora investeringssatsning. Med denna ambitiösa finansiering och DODO:s unika “blue chip”-fördel på Aurora är vi mer beredda än någonsin att ge marknadsledande likviditet till så många människor som möjligt.”

Vd för Aurora, Alex Shevchenko, var också optimistisk om initiativet och sa:

“Vi är glada över att se stora Ethereum-spelare komma till Aurora för att expandera sina verksamheter. Jag är glad att vi på en så kort tidsram kunde uppfylla alla tekniska krav för DODO: RPC-metoder, The Graph-integration och andra. Och nu på Aurora ser vi att ett av de mest inflytelserika decentraliserade handelsprotokollen är i full drift.”

Lanseringen kommer att ske i etapper under de kommande månaderna. För att hålla dig uppdaterad med det senaste, följ DODOs Twitter.

Om DODO

DODO är en decentraliserad utbytesplattform som drivs av algoritmen Proactive Market Maker (PMM). Den har mycket kapitaleffektiva likviditetspooler som stöder enkel-token-avsättningar, minskar permanenta förluster och minimerar avvikelser för handlare. Handelsplattformen erbjuder Crowdpooling – en tillståndslös mekaniker för likviditetserbjudande med lika möjligheter – såväl som anpassningsbara tekniska lösningar inriktade på professionella marknadsskapare i kedjan.

Om NEAR, Aurora och Proximity

NEAR-protokollet är en Proof-of-Stake (PoS) blockkedja som är avsedd som en gemenskapsdriven plattform för att vara värd för decentraliserade applikationer (dApps), men med unika skärning teknik designad för att göra det mycket billigare och mer skalbart än några populära konkurrenter som Ethereum. NEAR är också certifierad klimatneutral, vilket också gör det till ett miljövänligt alternativ.

Aurora är en Ethereum Virtual Machine (EVM) kompatibilitets- och skalningslösning för NEAR, vilket gör att utvecklare enkelt kan dra nytta av NEARs funktioner för sina EVM-baserade dApps utan att behöva skriva om sin kod för att vara kompatibel med NEAR.

Proximity Labs är forsknings- och utvecklingsföretaget som är anslutet till NEAR och inkluderar en DAO för att finansiera DeFi-projekt som distribueras på NEAR och Aurora.

Kontakter

Marknadschef och medgrundare

Source link