NEO och hela ekosystemet börjar nu a massiv migration från Neo Legacy till Neo N3 MainNet. Målet är att göra denna migration smidig och enkel för alla. Tokeninnehavare är nu inbjudna till migreringen från det gamla till det nya nätverket. För att locka till sig användare skulle migrationen dessutom ge incitament (bonus) till dem som migrerar tidigt.

NEO Massmigration startade

NEO -samhället upplever nu en ny massmigration från det gamla till det nya nätverket (Neo N3). Det finns nu ett incitamentsprogram som skulle fokusera på att locka så många användare som möjligt.

Det är värt att nämna att GAS -generationen på NEO Äldre nätverk skulle stanna under de närmaste dagarna i denna månad så snart användarna migrerar till Neo N3. Dessutom kan de fortfarande få ökade GAS -belöningar om de röstar på NEO -rådet. Detta skulle låta hela projektet få ett nytt styrsystem med målet att hantera och decentralisera NEO -nätverket ytterligare.

Det är definitivt viktigt att komma ihåg att den huvudsakliga informationskällan om migration bör hittas på den officiella webbplatsen för NEO (officiell webbplats). Du bör aldrig dela dina data eller privata nycklar med andra. Detta kan leda till att du förlorar de mynt du har.

De NEO -migrationsportal har fastställts för att användarna ska ha all nödvändig information om hur de kan migrera till N3. Användare kan enkelt migrera sina mynt från ett nätverk till ett annat med hjälp av ovan nämnda portal och godkända Neo-plånböcker och börser.

Bonus för tidiga migranter

Det finns en bonus för de användare som bestämmer sig för att migrera tidigt. Målet är att belöna användare med NEO -tokens som flyttar sina medel från Neo Legacy -nätverket till Neo N3. Det finns en bonus på 1% för de användare som migrerar fram till den 15 september.

Det kommer också att finnas en 0,75% bonus för användare som migrerar mellan 15 september och 1 oktober. Slutligen kommer det att finnas en bonus på 0,5% för dem som migrerar mellan 1 oktober och 31 oktober. Dessa belöningar kommer att delas ut av NEO Foundation inom tre dagar efter massmigrationen.

Vidare tillkommer en avgift på 1 GAS om investeraren flyttar mindre än 10 NEO eller 20 GAS. Användare som migrerar minst 10 NEO eller 20 GAS eller mer, skulle inte behöva betala avgifterna eftersom NEO Foundation skulle täcka kostnaderna.Source link