Efter fyra år av stabil mainnet-operation genomgår Neo sin största utveckling när den migrerar till N3 – den hittills mest kraftfulla och funktionsrika versionen av Neo blockchain.

Neo tillhandahåller en hel stapel funktioner ur lådan, men håller dig inte inboxad.
Integrerad funktionalitet ger all infrastruktur du behöver för att bygga kompletta decentraliserade applikationer, medan avancerad interoperabilitet gör att du kan utnyttja kraften i det globala blockchain-ekosystemet.

Ett block finalitet

dBFT-konsensusmekanism garanterar snabb och effektiv finalitet i ett enda block

Orakel

Neo har ett inbyggt orakel som möjliggör säker åtkomst till all off-chain data.

NEOFS

NEOFS är en distribuerad datalagringslösning gjord för skalbarhet och integritet.

Smarta kontrakt

Du kan skriva dina egna smarta kontrakt på C #, Java, Go, Python eller Typescript.

Domain Name Service

Neo tillhandahåller en decentraliserad .neo-domännamntjänst för internetwebapplikationer

Interoperabilitet

Neo underlättar en Poly Network-aktiverad tvärkedjekompatibilitet med Ethereum, Binance Chain och mer.

Låt oss granska NEO-priset.

NEO / USD – Prediction

neo

NEO handlar för närvarande över supporten på $ 98. Så länge NEO förblir över detta stöd kan vi börja se ett steg mot $ 112, $ 120, $ 134, $ 156, $ 192, $ 251, $ 309 och $ 345. Underlåtenhet att hålla stödet till $ 98 kan leda till en nedgång mot $ 83 och $ 76 vilket kan vara bra områden för lång NEO.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning

Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast för utbildnings- och informationsändamål. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi ansvarar inte för eventuella förluster som du kan drabbas av som en följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta information som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.Source link