Vi har pratat om NFT och hur de förändrar hur människor och företag interagerar med blockchain -teknik. Men det kan finnas en ny samlingsbit som kan vara värd flera miljoner i framtiden. Vi pratar om NFT Genesis ovanpå RSK -nätverket.

Vad är NFT Genesis?

NFT Genesis är den första NFT som skapas ovanpå en Bitcoin sidkedja, i det här fallet, RSK. Denna unika pjäs skapades av Watafan, ett företag som ville fira 10 -årsjubileet för skapandet av Bitcoin.

Därför släppte de den 3 januari 2019, 10 år efter den officiella lanseringen av Bitcoin, den första NFT -enheten ovanpå RSK. Med denna milstolpe skapade Watafan ett nytt samlingsobjekt som är känt för att vara det första NFT som släpptes ovanpå Bitcoin.

Det finns 21 exemplar som utfärdades och alla innehåller en minnesbild. Dessa bilder skapades av Joseph Díaz, en erkänd konstnär som har mer än 15 års erfarenhet av att arbeta i några av de största företagen i världen, inklusive Disney, Netflix, HBO och många andra.

NFT Genesis har designats med unika färger och visar en strålande Satoshi Nakamoto som ser ut som en superhjälte. Målet var att fira 10 -årsdagen av den största kryptovalutan i världen.

RSK: s engagemang

RSK har spelat en mycket viktig roll för att göra det möjligt. RSK skapades som den säkraste smarta kontraktsplattformen i världen eftersom den använder en “tvåvägs-pinne” där Bitcoin-gruvarbetare inte bara skyddar Bitcoin-nätverket utan också RSK-blockchain, som fungerar som en sidkedja för Bitcoin.

Detta har gjort det möjligt för unika lösningar och projekt att släppas utöver RSK som utnyttjar säkerhetsaspekterna av Bitcoin -nätverket. Tack vare dess kompatibilitet med Ethereum (ETH) är det dessutom möjligt för företag, projekt och utvecklare att använda smarta kontrakt på RSK utan att behöva lära sig ett nytt programmeringsspråk.

Tack vare expansionen av icke fungibla tokens industrin blev RSK ett utvalt nätverk för att släppa NFT ovanpå Bitcoin. Det är därför Watafan bestämde sig för att skapa den första NFT på en Bitcoin sidekedja med RSK. Dessutom finns det unika lösningar som kommer att förändra hur NFT -innehavare interagerar med varandra.

Kan NFT Genesis bli nästa miljonärs samlingsstycke?

Vi har sett hur NFT har expanderat under de senaste åren och hur de lockat uppmärksamhet från investerare från hela världen. Tweets, pingviner, punkare och många andra NFT har sålts för mycket höga priser.

Nu är frågan om NFT Genesis kan nå en hög värdering i framtiden. NFT Genesis har aldrig säljs. Vad betyder det? Det betyder att det förblir oklanderligt och i ägarens ägo som skapade det.Source link