Singapore, Singapore, 2 november 2021, Chainwire

NFT Labs är stolta över att kunna tillkännage slutförandet av en privat omgång värd 1 062 600 USD för sin ITSMYNE-marknadsplats. Dessutom kommer teamet att organisera ett Initial DEX Offering (IDO) genom CardStarter-plattformen. Att IDO kommer att hjälpa till att uppnå en rättvis fördelning av projektets ursprungliga token.

NFT Labs och dess ITSMYNE social-plus-marknadsplats för officiellt licensierade sport-NFTs fortsätter att locka uppmärksamhet från investerare och icke-fungibla token-entusiaster över hela världen. Teamet har genomfört en privat finansieringsrunda värd över 1 miljon dollar. Deltagare i denna investeringsrunda inkluderar Shima Capital, AU21 Capital, OraclesInvestment Group, Kangaroo Capital, BlockStart Ventures, CyberFi, etc.

Den privata finansieringsrundan kommer i hälarna på andra framgångsrika investeringsrundor för NFT Labs och ITSMYNE. En $207 000 seed, $200 000 strategisk och $500 400 offentlig runda ger den totala summan pengar som samlats in till $1,97 miljoner. Huvuddraget för ITSMYNE är hur det är designat för NFT-entusiaster att “prata och byta NFTs.”

NFT Labs-teamet kommenterar insamlingen:

“Vi tror att det kollektiva framåtskridandet av hela NFT-branschen kan påskyndas genom att utnyttja värdet av premium-IP:er, särskilt inom film och sport. Det här är branscher med mycket engagerad men ännu outnyttjad publik och som därför saknar det kollektiva ekosystem som en motiverad gemenskap kan ge.”

Genom ITSMYNE-plattformen kan användare börja samla in NFT omedelbart. Alla icke-fungibla tokens är officiellt licensierade och ingår i en kurerad samling direkt från källan. Dessutom förbrukar NFT-präglingsprocessen för ITSMYNE mindre energi än NFT-prägling på Ethereum-blockkedjan. Det är ett grönt initiativ fokuserat på att tillhandahålla en hållbar blockchain-framtid för alla deltagare.

För att ge MYNE BEP-20-token till fler användare kommer det att finnas ett Initial DEX-erbjudande (IDO) på CardStarter-plattformen. Användare kommer att kunna förvärva MYNE-tokens för att komma åt ITSMYNE-plattformen och dess partnerprodukter. Acceleratorpartner till ITSMYNE inkluderar Antler Singapore, LonghashX Filefcoin Frontier Accelerator och HYPE Sports Innovation.

CardStarter VD Aatash Amir kommenterar den kommande MYNE IDO:

“Cardstarter är stolta över att ta med ett lovande projekt till den sociala tokenekonomin. ITMYNE tjänar en värdefull nisch som så småningom kommer att fungera som porten mellan traditionella sociala medier och blockchain-baserade sociala ekonomier.”

Om ITSMYNE

ITSMYNE av NFT Labs, Inc., är en social-plus-marknadsplats för officiellt licensierade sport-NFTs för att göra det möjligt för NFT-entusiaster att “tala NFTs, Trade NFTs”. MYNE är en inbyggd BEP-20-token för ITSMYNE och dess partnerprodukter.

För mer information besök https://itsmyne.club/

KontakterSource link