Sarasota, USA, 15 december 2021, Chainwire

NIL Coin kommer att användas som ett verktygstoken byggt på blockchain för att belöna influencers för att marknadsföra produkter och tjänster på sociala medier och andra plattformar.

NIL Coin erbjuder den första kryptovalutan som belönar collegeidrottare för användningen av deras namn, bild och likhet via ett strategiskt partnerskap med Postgame™, det största nätverket som förbinder collegeidrottare med möjligheter att tjäna genom rekommendationer, framträdanden, NFT:s och mer. NIL Coin lanserades på Uniswap Exchange den 15 december 2021.

Kryptovaluta har blivit allt mer populärt inom professionell sport under de senaste månaderna, där idrottare tar en del av sin lön och bonusar i mynt som Bitcoin, Ethereum och andra. Med lanseringen av NCAA:s universella ramverk den 1 juli kan collegeidrottare från alla stater nu dra ekonomisk nytta av användningen av deras NIL (namn, bild och likhet). Fram till nu har college-idrottare i första hand fått kontanter och gratisprodukter i utbyte mot sina tjänster. Med lanseringen av NIL Coin genom Postgame – digital valuta kommer snart att ge dem ett annat alternativ att tjäna.

Vi är glada över att vara de första att erbjuda college-idrottare möjligheten att tjäna kryptovaluta genom deras deltagande i NIL-kampanjer.” säger Bill Jula, grundare av Postgame. “Vi omprövar hur idrottare och influencers kan dra nytta av utöver gratisprodukter och kontantbetalningar. Med lanseringen av NIL Coin kommer college-idrottare att kunna dra nytta av den spännande digitala ekonomin genom kryptovaluta och NFTs.”

NIL startades genom DOOR Launch Pad-programmet som accelererar kryptovalutaprojekt som har verklig nytta. Grundarna av DOOR inkluderar tekniska entreprenörer och kryptoveteraner som har erfarenhet av växande företag som drivs av krypto. Deras senaste projekt var DOOR Coin, som driver det #1 decentraliserade annonsnätverket som belönar konsumenter för klick. DOOR är noterat på två centraliserade börser och har stigit med över 2 000 % sedan juli.

“Vi är glada över att lansera vårt nästa projekt som ger verklig nytta för influencer-baserad marknadsföring. Med DOOR är vår vision att bygga ett decentraliserat annonsnätverk. Med NIL utökas vår vision till att omfatta ett decentraliserat influencer-nätverk. Vårt samarbete med Postgame kommer att ge värde till det växande antalet college-idrottare som vill dra nytta av deras namn, bild och likhet. Det är därför vi startade NIL.” säger David Daly, medgrundare av DOOR.

Om NIL

NIL Coin är ett verktygstoken byggt på Ethereum blockchain för att belöna influencers för att marknadsföra produkter och tjänster på sociala medier och andra plattformar.

Mer information finns på https://nilcoin.com

Om Postgame

Postgame används av college-idrottare för att tjäna pengar på deras namn, bild och likhet (NIL). Med över 5 000 av de främsta college-atletinfluenser som har laddat ner mobilappen och deras utökade nätverk av 60 000+ idrottare, har Postgame snabbt blivit ett av de största nätverken för att koppla samman sina medlemsidrottare med möjligheter att tjäna genom rekommendationer, framträdanden, NFT:s och mer. College-atleter kan gå med i Postgame genom att besöka företagets webbplats och ladda ner Postgame-appen på https://pstgm.com. Varumärken som är intresserade av att arbeta med Postgame kan maila [email protected]

Om DÖR

DOOR är annonsnätverket nummer 1 som drivs av blockchain och kryptovaluta. DOOR belönar dig när du klickar och ansluter till ett företag via DOOR-appen. Alla som går med i DOOR Network belönas med DOOR Coin och kan dra direkt nytta av varje annons de klickar på och produkt eller tjänst de köper.

Mer information om DOOR finns på https://doorcoin.com.

Kontakter

MedgrundareSource link