Nimbus, det holistiska DeFi-ekosystemet som syftar till att erbjuda realistiska och hållbara intäktsgenererande DeFi-modeller är redo för lansering. Enligt den officiella utgåvan som delas med Altcoin Buzz lanserar projektet sitt nya DAO-styrda DeFi-ekosystem och NBU-token den 27 januari. Intressant är att Nimbus redan tjänar en aktiv gemenskap med 50000 användare med en handelsapp. Således är systemet inställt för att möjliggöra en bred användning av NBU-token och DAO-styrt DeFi-ekosystem.

Nimbus lanserades 2019 och inom ett år levererade den en blockchain-driven lösning till 50000 användare. Nu arbetar plattformen för att utnyttja branschens bästa metoder för att spela en avgörande roll för att hjälpa DeFi mogna. Med lanseringen av detta nya DeFi-ekosystem kommer det att ge användarna tillgång till investeringsmöjligheter som börsintroduktioner, startfinansiering, P2P-utlåning och mer. För närvarande är dessa investeringsmöjligheter är inte tillgängliga för vanliga människor som har fiat. Dessutom är det bästa att alla dessa investeringsmöjligheter är tillgängliga med endast en symbol, NBU.

Flera intjäningsstrategier

För närvarande har DeFi och traditionella finansanvändare måste växla mellan flera investeringsplattformar för att maximera sin avkastning. Dessutom lovar Nimbus att lösa detta problem med sitt nya DeFi-ekosystem. NBU, den ursprungliga Nimbus-token öppnar 10 intjäningsstrategier för sina användare. Här är listan

DAO-styrt dApps-ekosystem

DApp-ekosystemet innehåller fyra dApp:

 • Nimbus IPO Hub dApp – Genom likviditetspoolerna kommer navet att möjliggöra IPO: s deltagande för alla användare. Således, utan mellanhänder eller mäklaravgifter, kan plattformsanvändarna förvärva aktier och göra vinster.
 • Nimbus Crowdfunding dApp – Denna dApp öppnar en investeringsmöjlighet i startups och framtida enhörningar. Dessutom minskar risken för de investerade fonderna eftersom den automatiskt distribuerar fonderna vid start av KPI.
 • Crypto Arbitrage Trading – Det är en decentraliserad version av den redan utplacerade handelsappen av Nimbus. Under det senaste året lockade den befintliga appen 50 000 användare.

P2P Lending dApp – Denna dApp kombinerar bästa praxis för traditionell och decentraliserad finansiering för att tillhandahålla riskjusterad utlånings- och upplåningsplattform.

Dessutom har Nimbus ett uppdrag att bli en one-stop-shop för att överbrygga investeringar av digitala tillgångar till flera investeringsalternativ.

Verkligen decentraliserad DAO

Vidare får Nimbus-organisationen endast 10% av Nimbus-styrningstoken. Dessa tokens möjliggör fördelning av omröstning och intäktsfördelning mellan sina innehavare. Detta säkerställer verkligt intressentdeltagande i Nimbus-ekosystemet.

Granskade smarta kontrakt

Nimbus DAO är en nyckelkomponent i ekosystemet och är en uppsättning smarta kontrakt granskade av Zokyo, en av den ansedda blockchain-säkerhetsorganisationen. Zokyo har också genomfört smarta kontraktsgranskningar av Fuse Network.

Dessutom har teamet utformat och testat tokenomics mycket noggrant. Dessutom väntar en crowdfunding-EU-licens och avtalen med några större likviditetsleverantörer pågår.

System med 3 tokens

För att Nimbus-ekosystemet ska fungera väl planerar teamet att lansera tre typer av tokens – var och en med sina egna unika fördelar för innehavaren:

 • NBU-token – Vanlig ERC-20-token (startar den 27 januari)
 • Nimbus Governance token – ERC-20 Governance token
 • STAN – 100% USD-stödd stablecoin

  Vad kan du göra med NBU?
  När NBU-token har tagits i bruk kan användarna byta valfri mängd NBU på den officiella Nimbus-webbplatsen. Utöver det kan de sätta sin NBU i upp till 12% APY. Dessutom kan de som förvärvar NBU och väljer att gå med i remissprogrammet tjäna 10% av domarens token-förvärv och 0,15% av domarens token-swappar.
  Om laget

  Grundad och ledd av väl erfarna experter från Fintech, Crypto, Blockchain, Cybersäkerhet och AI / ML-utrymme, försöker Nimbus lösa DeFi-utmaningarna. Dessutom inkluderar det ex-toppchefer från organisationer som Huawei.

  Nimbus, projektet som lovar att omdefiniera DeFi-ekosystemet är äntligen klart för lansering. Med detta kommer de två dApps att gå live och användare kommer att kunna köpa en i alla NBU-tokens.Source link