NOIA hade en fantastisk mängd spännande uppdateringar i augusti 2020. Några av dessa uppdateringar inkluderade ett partnerskap med Oracle, AMA och dess ambassadörsprojekt.

Med tanke på augustimånaden har NOIA-nätverket uppnått så många applåderbara milstolpar. Nedan är en lista över de viktigaste uppdateringarna.

Oracle-partnerskap

Förstå vikten av rätt partnerskap i alla framgångsrika satsningar, NOIA samarbetade med Oracle förra månaden. NOIA gick med i en grupp välkända företag som kallas Oracle Partner Network. Detta strategiska partnerskap med Oracle kommer att utsätta NOIA-nätverket för Oracles över 25 miljoner användarbaser, vilket underlättar medvetenhet och införande av nätverket. Partnerskapet kommer också att ge NOIA Network åtkomst till Oracles försäljningschef, samt att vara noterat på Oracle Cloud Marketplace.

Enligt en officiellt blogginlägg, Påpekar NOIA att partnerskapet med Oracle är ett stort lyft för företaget. NOIA Network tillägger att partnerskapet ökar deras relevans i krypto- och blockchain-rymden.

NOIA Ambassadors Program

Förra året lanserade plattformen NOIA Ambassadors Program. Programmet är utformat för att driva en mer inkluderande plattform genom att ha medlemmar i samhället aktivt involverade i att fatta nätverksbaserade beslut. Communitymedlemmar uppmuntras också att arbeta nära med NOIA: s chef, marknadsföring och till och med utvecklarteam. Ambassadörer för NOIA Network har till uppgift att sprida medvetenhet på sociala medier samt ge kortfattad och korrekt feedback. I augusti välkomnade NOIA 33 nya ambassadörer. Ambassadörerna kommer att arbeta nära andra teammedlemmar och tjäna speciella belöningar för sina tjänster.

Bättre likviditet på Uniswap

Med DeFi när branschen stiger, blev NOIA-token noterad på Uniswap redan i juni. I ett försök att säkerställa betydande decentraliserad handel bidrog nätverket med ytterligare 50 000 dollar på Uniswap i augusti.

Andra utvecklingsuppdateringar
  • Utvecklare av NOIA har arbetat hårt med sitt stora fokus på att säkerställa både plattformsanpassning och nätverksutvidgning. Teamet har dessutom förbättrat användarvänligheten och den allmänna användarupplevelsen i nätverket.
  • Flera uppgraderingar genomfördes också på NOIA-nätverksprogramvaran. Uppgraderingen underlättar enkel åtkomst i nätverket för alla intresserade virtuella datorer, serverar, routrar etc. För att ytterligare förbättra teamet finns planer på att anställa minst 20 utvecklare till.
  • I augusti genomförde NOIAs ledningsgrupp flera AMAs över ett antal Telegram-kanaler. Några av de samhällen de interagerade med inkluderar tehmoonwalker-, Spectre- och Gagarin-samhällen.
  • Nätverkets DARP (Distributed Autonomous Routing Protocol) fick några stora uppdateringar i augusti. Företagets relation med de bästa molnleverantörerna gör det möjligt att öka skalbarheten, vilket resulterar i större routingeffektivitet.

NOIA CTO Jonas Simanavicius avslöjade på Twitter 13 skäl till varför han är optimistisk om nätverket.

Sammanfattningsvis

Medan augusti var en fantastisk månad, ser plattformen fram emot spännande förändringar den här månaden. Tidigare, Altcoin Buzz täckt information om NOIA Network och dess marknadsvärde.

I skrivande stund handlades NOIA till 0,082767 $ (-5,75%) med ett börsvärde på 26 181 895 $.

Source link