Toronto, Kanada, 30 november 2021, Chainwire

Arvalex är ett lavinbaserat protokoll för NFT-handel, tjänstebörs byggt på AMM-protokoll. Arvalex Protocol har meddelat sin offentliga lansering på Avalanche Blockchain Network.

Metaverse-tokenet $AVRL, som är stolt över att vara nästa generations protokoll “byggt för att öka enkel handel och andra relaterade transaktioner i metaversen”, drivs av och bygger på Avalanche Blockchain. Avalanche Blockchain som har visat sig vara robust är den första kontaktpunkten eftersom den har 4 500 transaktioner per sekund (TPS) med mindre än tre sekunders slutgiltighet. Arvalex-protokollet är byggt för att fungera som det vanliga utbytet i metaversen för att minska förvirringen i samband med spridningen av många tokens. Det tillhandahåller ett gemensamt protokoll som servar andra plattformar som gör det möjligt för människor att byta mellan mynt A och mynt B, eller olika tokens enkelt utan alla krångel och gatekeepers som normalt är förknippade med en sådan procedur.

Användningsfall på NFT Space

Arvalex skapar en verkligt decentraliserad och fullt demokratiserad men ändå robust NFT-plattform där digitala kreatörer kan förvandla sina foton, idéer, musik och målningar till Non Fungible Tokens (NFT) samtidigt som kreatörer kan få royalties på sin konst och utbyta olika tjänster. Detta kommer i sin tur att göra det möjligt för människor att äga sitt arbete och byta tjänster och sin konst med andra människor utan att riskera inflation, värdeminskning eller extrema gasavgifter. Dessutom kommer NFT:er att ha en dynamisk prisstruktur på Blockchain. Arvalex NFT-plattform hoppas kunna inleda ett nytt paradigm för skapande och utbyte, vilket gör det möjligt för kreatörer att:

1. Uppmana deras enorma följare (de med en betydande mängd följare) att delta och köpa in de idéer och produkter de älskar tidigt i skapelseprocessen.

2. Tjäna allt värde de har skapat genom att sälja sina varor som NFT till ett dynamiskt pris.

3. Använd som valuta på vår snart lanserade öppna marknadsplats för att betala för tjänster som tillhandahålls av frilansare, köp konst (NFT).

4. Använd vår insatspool för att få ränta på sina besparingar hos oss.

5. Använd vår öppna mjukvaruplattform för att konvertera NFT:er från olika plattformar till andra t.ex. Överföra NFT:er från BSC till ETH via vår plattform.

6. Bygg andra DeFi-applikationer på vårt protokoll.

Egenskaperna hos Arvalex Token Ecosystem

Arvalex-tokenen drivs av Avalanche (AVAX) blockchain som har visat sig vara extremt snabb. Följaktligen har deltagarna tillgång till den flammande hastigheten av Avalanche med vårt protokoll som byggs ovanpå det. Transaktioner bekräftas på några sekunder.

Användare  kan distribuera NFT:er och andra DeFi:er som passar dina egna applikationsbehov. Bygg på vårt protokoll och skörda alla fördelar som vår plattform erbjuder samtidigt som du behåller full kontroll över ditt projekt.

Användare kan tjäna belöningar på vår likviditetspool genom att satsa utan risk för att förlora dina pengar eller inte få motsvarande belöningar.

Användare kommer att åtnjuta transaktionsgenomgång på mer än 4 500 tps, med ett Sybil-skydd som är bevis på insats och en 83 % parametriserad säkerhetströskel.

Tokenomics

Distributionen av Arvalex-tokens har noggrant utformats för att skapa ett decentraliserat, community-drivet DeFi-protokoll som inte kontrolleras av en liten grupp aktörer, totalt femtio miljoner (50 000 000) Arvalex-tokens kommer att präglas och distribueras i 3 olika etapper.

1. I förförsäljningsstadiet kommer 1 Arvalex Token att säljas för 0,000376 USD

2. Vid offentlig försäljning kommer 1 Arvalex Token att säljas för 0,0015 USD

Arvalex Token Förförsäljning är aktiv

Användare kan vara en av de tidiga användare av $AVRL-token genom att delta i den pågående tokenförförsäljningen. Besök vår hemsida och klicka på förköpslänken för att delta i första fasens försäljning.

Om Arvalex

Med ett växande ekosystem av decentraliserade finansiella produkter, NFT-plattform och flera funktioner som redan är planerade för framtida release, är Arvalex.io inte bara ytterligare ett DeFi-protokoll utan snarare ett innovativt projekt att se upp med. För ytterligare information, besök:

Telegramgruppen: https://t.me/Arvalex_Protocol

Telegram kanal: https://t.me/Arvalex_protocolann

Twitter: https://twitter.com/Arvalex_Protoco

Medium: https://medium.com/@avarlexprotocol

Instagram: https://instagram.com/arvalex_protocol?utm_medium=copy_link

Kontakter

Grundare

Source link