I ett annat stort drag för kryptovalutautrymmet har New York Stock Exchange (NYSE) meddelat ett strategiskt partnerskap med ledande kryptobörs Crypto.com för att starta “The First Trade”, ett initiativ som skulle avslöja icke-fungibla tokens (NFT) för fira sex aktier noterade på den berömda börsen.

Tillkännager det nya NFT-initiativet via en tjänsteman blogginlägg, Avslöjade Crypto.com att New York Stock Exchange (NYSE) hade präglat en serie NFT-samlarobjekt för några anmärkningsvärda listor: Spotify, Unity, Snowflake, Roblox, DoorDash och Coupang.

New York Stock Exchange är världens största börs när det gäller börsnoterade företags marknadsvärde. NYSE noterade i sitt uttalande att “The First Trade” lanserades som ett sätt att fira sina börsnoterade företag.

Stacey Cunningham, president för NYSE, uttryckt hennes glädje med lanseringen av NYSE-icke-svampbara tokens. Hon sa att det var en ny väg för utbytet för att markera det ögonblick ett företag ansluter sig till NYSE.

“Vår första klass av NYSE NFT firar de första varumärkena för dessa anmärkningsvärda listor: Spotify, som körde den första direkta listan någonsin, Snowflake, Unity, DoorDash, Roblox och Coupang, den största amerikanska börsintroduktionen hittills i år!” noterade hon.

Den första uppsättningen av “The First Trade” -serien från NFT: er nummer sex. Cunningham noterade dock att fler börsnoterade företag kommer att presenteras inom kort.

Crypto.com grundare och VD Kris Marszalek twittrade stöd för detta icke-fungibla symboliska samarbete med New York Stock Exchange. I hans tweet, bekräftade han, “Det finns bara en första handel.”

Crypto.com, Finxflo-partner över likviditet

I en annan utveckling har Singapore-baserade likviditetsaggregat Finxflo utnyttjat Crypto.com som sin första likviditetsleverantör.

Enligt pressmeddelande, som ett resultat av partnerskapet, Crypto.com kommer att fungera som Finxflos första likviditetsleverantör, vilket gör det möjligt för börsen att öka sin transaktionsvolym och lindra marknadsvolatiliteten.

James Gillingham, VD för Finxflo, medan han adresserade partnerskapet, sa att samarbetet med Crypto.com skulle bidra till att utrota hindren i samband med kryptohandel samt effektivisera upplevelsen för nya investerare i detaljhandeln.

“När vi fortsätter att fördjupa vår likviditet kan vi erbjuda bästa möjliga prisnivåer över likviditetspooler för institutionella investerare till priskänsliga detaljhandlare”, tillade han.

CRO-pris

Crypto.com Coin’s (CRO) priset har ökat med 6,1% de senaste 24 timmarna vid tidpunkten för publiceringen. Token handlades till $0,252270, med ett börsvärde på $6,366,288,714 och en handelsvolym dygnet runt på $402,561,266. CRO har för närvarande en tillgång på 25,2 miljarder mynt i omlopp.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot gratis handelssignaler.

Ta reda på mer om krypto- och blockchain-utrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link