Ontology är på partnerskap med topp decentraliserade finansieringsprojekt (DeFi). De har nu meddelat samarbeten med Aave, 1inch och Kyber, tre av världens ledande DeFi-applikationer.

Ontology kommer att underlätta integrationen av dessa appar med ONTO, dess officiella crypto-plånbok, som en av deras rekommenderade DApps (decentraliserade applikationer). Dessa samarbeten skulle också göra det möjligt för ONTO-användare att komma åt följande:

  • Aaves utlåningsplattform som har en marknadsstorlek på 69 miljoner dollar.
  • 1 inch DeFi-aggregering och en decentraliserad utbytesplattform (DEX) med smart routing. DEX på 1 tum listar över 600 tillgångar i sin plattform.
  • Byt symboler genom Kyber Network

Andy Ji, medstifter av Ontology, sade: ”Dessa partnerskap kommer att hjälpa till att definiera vår (Ontology) 2020 höjdpunktsrulle. Detta är en stor möjlighet för Ontology-användare att utvidga omfattningen av deras engagemang med vår plattform. Det öppnar dörren till dynamiska samhällsinitiativ och marknadsföringssamarbeten. ”

Några andra anmärkningsvärda DeFi-partners för projektet inkluderar

  • Babel Finance – Finans- och förmögenhetsförvaltning
  • LendChain – Utlåning och förmögenhetsförvaltning
  • Fountain Financial – HNWI-investeringar med högt nettovärde
  • HOX – Köp aktier och fonder med ONT
#DeFiOnONTO-kampanj

Mediet blogginlägg som delade detaljer om Ontologys samarbeten tillkännagav också avslöjandet av kampanjen #DeFiOnONTO. Detta är faktiskt en del av det pågående ONTO NFT Medal Challenge.

Användare som besöker och använder någon av tjänsterna som insättning, utlåning, byte eller handel med någon av Aave-, 1-inch- eller Kyber DeFi-applikationerna kan automatiskt kräva en NFT-medalje i maj. Och 20 lyckliga användare som framgångsrikt har gjort anspråk på en maj-medalje kommer att få chansen att vinna 1 000 ONG, Ontologins gas-token. Dessutom kommer alla framgångsrika kandidater att få 50 ONG vardera.

För övrigt har Ontology ombord använt DeFi-plattformar på sin applikation länge. Det är också viktigt att notera här att grunden för alla dessa plattformar förblir Ethereum. ONTO möjliggör alltså i huvudsak en gateway till dessa appar. Det är dock fortfarande oklart om Ontologins ursprungliga ONT-token kommer att spela en aktiv roll i dessa DeFi-applikationer.

Tidigare hade vi täckt blockchain-plattformen tillkännagivande lanseringen av Ontology Lager 2 att främja skalbarhet utanför kedjan. I andra nyheter rapporterade vi också tBTC-initiativ på väg att offentliggöra med stöd från över 40 DeFi-partners inklusive MakerDAO, Compound och Uniswap.Source link