Appen “Welcome Home”, som drivs av Ontology, har lyckats klara de första granskningsstegen med Daimler Mobility.

Welcome Home är en banbrytande produkt som kombinerar den tekniska skickligheten hos Ontologi och Daimlers mobilitetsenheter. Ontologis bidrag till appens utveckling handlar också om att utnyttja decentraliserade identiteter och dataskydd. Detta kan ses i den här videon.

Enligt Ontology’s Rapportera, den Välkommen hem appen syftar till att överbrygga klyftan mellan bilupplevelser och decentraliserade blockchain-tjänster som erbjuds av Ontology.

Gör mer med välkomstsystemet i bilen

Med Välkommen hem i bilsystemet kommer bilförare att få tillgång till flera unika funktioner. En sådan funktion är att dina preferenser för bil och mobilitet kopplas till din profil. I det här fallet är dina preferenser kopplade till din profil snarare än till ett specifikt fordon. Som ett resultat kan du också anpassa alla fordon efter din närvaro, när och var du än är i världen.

Du kan också få tillgång till tredjepartsleverantörer som har integrerats i systemet. Sådan tillgång görs tillgänglig med en engångsverifiering. När tjänsterna är slutförda kan du dock vara anonym för alla dessa tjänsteleverantörer.

För att få personliga tjänster från tjänsteleverantörer är allt du behöver göra att auktorisera dina uppgifter. Eftersom du fortfarande behåller kontrollen över åtkomst och användning av dina data, tillsammans med full öppenhet, kan du vara anonym genom hela processen. Som en användarcentrerad applikation delar du bara data med de du väljer.

Mer information

”Kunder som använder Välkommen hem [app] som integreras med Daimler Mobility Blockchain-plattformen hälsas på deras anpassade användarinställningar och profil av alla Mercedes de parar ihop appen med. Fullständigt suverän med kontroll över sina data kan de välja att dela den här upplevelsen med sina vänner och vara säkra hemma med Mercedes – vart de än går, säger Harry Behrens, chef för Daimler Mobility Blockchain Factory.

Som ett sätt att kombinera din rörlighet med sociala nätverk kan du dela din resa med din sociala cirkel i slutet av din resa. Ontologys unika DID-ramverk och högsäker datatillgång kombineras för att ge dig den högsta standarden för dataskydd och suveränitet.

Dessutom har framtiden fler innovationer för Välkommen hem app. Förutom den gradvisa utrullningen av appen kommer Daimler Mobility att ytterligare utforska fordonsinnovationer i världen av blockchain.

Innan nu, Polkadot samarbetade med ontologi. Partnerskapet med Ontology kommer att bidra till den underliggande infrastrukturen för Patract Labs. Patract Labs utvecklar lösningar för Polkadot-ekosystemet för fallskärmsavtal.

Ontologi (ONT) Pris

Från tidpunkten för publicering, Ontology pris var 0,581786 US $, med en handelsvolym 24 timmar på 192 880 152 US $. ONT-priset steg också 1,9% under det senaste dygnet. Dessutom har den en tillgång på 805 miljoner ONT-mynt och en maximal tillgång på 1 miljard. Digifinex är också den mest aktiva aktiehandeln ONT.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.Source link