Road Town, Brittiska Jungfruöarna, 1 november 2021,

OpenOcean Atlantic, den efterlängtade uppgraderingen av OpenOcean, kommer att gå live på Ethereum-nätverket idag, den 1 november 2021. Användare kommer att dra nytta av maximal avkastning på swapräntor som blåser andra DEX-aggregatorer ur vattnet. Dessutom stoltserar OpenOcean över transparens när det gäller handelsavgifter och ger en optimal användarupplevelse.

OpenOcean har alltid haft som mål att låta användare uppnå den bästa handelsupplevelsen och priserna för digitala tillgångar över flera nätverk utan extra avgifter. Idag har projektet blivit den optimala leverantören av cross-chain swappar och derivataggregation inom kryptovalutaområdet. Med sitt fokus på transparens, låsning av större kapitaleffektivitet och intelligent förmögenhetsförvaltning förbereder OpenOcean sig för att ta nästa steg i denna pågående resa.

Det nästa steget innebär lanseringen av OpenOcean Atlantic. Flaggskeppsprodukten kommer att föra fler institutioner till den stora oceanen av kryptolikviditet över olika blockkedjor. Atlantic har en betydande konkurrensfördel gentemot andra DEX-aggregatorer i fler fall genom en förbättrad algoritm och bättre likviditetskällor. Dessutom är dess avkastning mycket bättre än konkurrerande lösningar på Ethereum på grund av att de innehåller olika avgörande parametrar. Till exempel ger OpenOcean Atlantic bättre prissättning, lägre gasavgifter, mindre glidning och optimerad routing över nätverk och valutor för att maximera den slutliga avkastningen.

OpenOcean har noterat enorma framgångar på andra blockkedjor, inklusive Binance Smart Chain, Avalanche, Fantom, Solana, etc. Fördelen med att utforska dessa nya blockkedjor hjälpte teamet att etablera sin position i den bredare DeFi-branschen. Att ta med lösningen till Ethereum stärker OpenOceans position som en enda destination för den bästa handelsupplevelsen och prissättningen.

Ethereum-lanseringen av OpenOcean Atlantic sammanfaller med att användarna kan lägga till tokens själva i handelsgränssnittet. Allt som krävs är tokenadressen som ska klistras in i sökfältet och klicka på knappen “Lägg till”. Tänk på att vissa tokens kan ha dålig handelslikviditet och transaktioner kan ha en betydande prispåverkan.

Genom förinställda gaspriser kommer användarna att få en smidig och effektiv handelsupplevelse. Förinställningar tas i kedjan för att möjliggöra justeringar i realtid utan ingrepp. Emittenter kan dock välja en anpassad avgift om de föredrar det alternativet.

Dessa uppgraderingar i OpenOcean Atlantic markerar en viktig milstolpe för laget. Arbetet är dock inte över, eftersom fler optimeringar skymtar i horisonten. OpenOcean kommer att fortsätta uppnå innovation och genombrott genom att undersöka nya tekniker och algoritmoptimeringar för att ge de bästa priserna vid handel.

En av de framtida lösningarna att se fram emot är aggregering av derivat i kedjan. OpenOcean syftar till att tackla derivatmarknaden genom att ge tillgång till de bästa affärerna och likviditeten över AMM:er och orderböcker. Alla dessa aspekter hjälper handlare att fånga handelsmöjligheter och genomföra handelsstrategier för både spot- och derivathandel. Dessutom kommer SaaS-produktabonnenter att dra nytta av arbitragehandelsmöjligheter och utföra avancerade strategier.

Om OpenOcean

OpenOcean är ett fullkedjeaggregationsprotokoll som fungerar som en brygga mellan DeFi och CeFi. Det eliminerar fragmenteringen som finns inom DeFi-ekosystemet genom att ge användarna tillgång till hela kryptomarknaden via ett enda användarvänligt gränssnitt. Användare har full tillgång till aggregerad likviditet och bästa prissättning från ett brett utbud av centraliserade och decentraliserade börser.

För mer information, besök: https://blog.openocean.finance/

KontakterSource link