Road Town, BVI“ 19 oktober 2021,

OpenOcean positionerar sig som den bästa platsen för de mest prisvärda tvärkedjeswapparna. Kombinationen av marginalpooler för ökad kapitaleffektivitet och intelligenta förmögenhetsförvaltningstjänster har väckt institutionellt intresse. Det finns ett stort hav av likviditet i kryptovaluta -världen, och OpenOcean gör det möjligt för alla att dyka direkt in.

Lanseringen av OpenOcean V2, kallad OpenOcean Atlantic, introducerar många nya funktioner. OpenOcean Atlantic körs över aggregerade nätverk, inklusive Binance Smart Chain, Avalanche, Polygon, Solana och Fantom. Det finns också stöd för OKExChain, Tron, Ontology och Heco. Senare kommer vi att stödja Ethereum. Användare kommer att dra nytta av maximerad avkastning som överträffar alla andra DEX -aggregat på marknaden. Ännu viktigare är att alla dessa fördelar är tillgängliga gratis.

OpenOcean Atlantic implementerar en överlägsen algoritm och protokolluppgradering för att handla för bästa möjliga avkastning. Algoritmen utnyttjar flera parametrar, till exempel bättre pris, lägre gasavgift och glidning och optimerad routing. Som ett resultat behöver användarna inte längre oroa sig för dessa aspekter och potentiellt högre avgifter för att utforska alternativa rutter. Istället kommer OpenOcean Atlantic att se till att du får ut det mesta av varje byte.

OpenOcean Atlantic -lösningen genomgick noggranna tester av teamet. Över 4 587 testfall på BSC genomfördes för att avgöra om de högre än förväntade avkastningarna höll i sig. Resultatet visar att Atlantic är bättre i 60% av fallen, vilket ger det en stark konkurrensfördel jämfört med andra ledande DEX -aggregat. OpenOcean -teamet experimenterade med sin inbyggda lösning, ParaSwap och 1 tum över flera satser med olika handelsvolymer i olika blockchains för att genomföra testerna. Även när tester utfördes parallellt kom OpenOcean Atlantic ganska regelbundet i klassen.

Utöver OpenOcean Atlantic -uppgraderingen har teamet också förbättrat routningsalgoritmen, förstasidan och färdplanen. Handlingsterminalerna kommer snart att revideras och erbjuda förbättrade funktioner. Till exempel kommer en framtida uppdatering att medföra stop-loss och begränsa order till OpenOcean Atlantic, vilket tar bort behovet av användare att vänta eller vissa marknadsförhållanden. Ett annat tillägg att se fram emot i framtiden är näthandel för flyktiga tillgångar.

Dessutom fortsätter OpenOcean att göra kontinuerliga justeringar och förbättringar av sina produkter och tjänster. Fokus ligger på att förbättra spothandel och derivataggregationer, två funktioner som kommer att gynna handlare globalt. Teamet utforskar också möjligheter för marginalhandel för att möjliggöra större kapitaleffektivitet i detta handelssegment.

OpenOcean lanserades i september 2020 och har nått många milstolpar sedan dess. Teknikstacken har fungerat smidigt i över ett år och samlar för närvarande tio nätverk och över 50 växlar. Dessutom finns det över 350 000 aktiva adresser på plattformen. OOE, den inbyggda verktygstoken, lanserades i juli 2021 och används för styrningsröstningar, handelsfunktioner och tjänster och för att tillhandahålla likviditet.

Om OpenOcean

OpenOcean är ett one-stop-kedjeaggregeringsprotokoll som fungerar som en bro mellan DeFi och CeFi. Det eliminerar fragmenteringen som finns inom DeFi-ekosystemet genom att ge användare tillgång till hela kryptomarknaden via ett enda användarvänligt gränssnitt. Användare har full tillgång till aggregerad likviditet och bästa priser från ett brett utbud av centraliserade och decentraliserade börser.

För mer information, besök: https://blog.openocean.finance/

Håll utkik:

KontakterSource link