Road Town, BVI, 1 december 2021,

OpenOcean – världens första DeFi och CeFi full aggregator, föddes 2019 med uppdraget att hjälpa sina användare att handla med maximal avkastning som inte kan hittas någon annanstans. Nu är vi redo att gå in i nästa steg av expansion.

OpenOceans senaste uppgradering av Atlantic-versionen ger användarna en ännu mer effektiv handelsupplevelse som hjälper till att maximera avkastningen samtidigt som den överträffar andra DEX-aggregatorer. När man testade swappar på BSC har det visat att OpenOcean Atlantic är bättre i 60% av fallen enligt testresultaten. Sammantaget ger OpenOcean Atlantic bättre avkastning i de flesta fall jämfört med andra ledande DEX-aggregatorer på BSC. Plus, OpenOceans stora användarbas, tillsammans med den höga potentialen hos BSC-ekosystemet, övertalade oss att lansera ett BSC-fokuserat tillväxtincitament.

OpenOcean Foundation är stolta över att tillkännage lanseringen av OpenOcean AtlanticWave, ett incitamentsprogram som avsätter $1 000 000 till tillväxten av BSC:s ekosystem, bestående av olika kampanjer, inklusive likviditetsbrytning och partnerskapsevenemang. Ring till nuvarande och nya BSC-partners. Ansök om ditt projekt för att gå med i AtlanticWave här: https://forms.gle/zwRfPXMzSrTqUvWv9

Programdetaljer

  • Varaktighet: Sex månader
  • Startdatum: 1 december 2021
  • Slutdatum: 31 maj 2022
  • Utfästelse: 1 000 000 $

Programmet kommer att pågå under sex månader från och med december och består av flera BSC-handelsrelaterade kampanjer i olika kategorier, inklusive DeFi, spel, DAOs, NFTs och metaverses. Så du behöver inte oroa dig om du missar en kampanj eller inte har tur i en du deltar i – det kommer att finnas många fler möjligheter under kampanjens varaktighet. Kampanjer kommer att tillkännages cirka en vecka före startdatumet. Följ OpenOcean på sociala medier för att hålla dig uppdaterad med det senaste.

Om OpenOcean

OpenOcean är världens första DeFi & CeFi full aggregator. OpenOceans intelligenta routingalgoritm hittar det bästa priset och låga glidningen för handlare över centraliserade och decentraliserade börser utan extra avgifter. Som en engångshandelsingång har vi samlat stora DEXer över offentliga kedjor inklusive Ethereum & Layer 2, Binance Smart Chain, Avalanche, Polygon, Solana, HECO, TRON, Ontology och CEX (Binance). OpenOcean kommer att fortsätta att stödja cross-chain swaps via broar och cross-chain protokoll, och samla fler DeFi & CeFi produkter och lansera intelligenta förvaltningstjänster.

Hemsida | Twitter | Telegram | Telegrammeddelanden

Kontakter

Source link