Likviditetsaggregationsplattformen Orion Protocol integrerar Polkadot på sin nyligen lanserade Orion Terminal.

Enligt ett pressmeddelande som delas med Altcoin Buzz ansluter sig Polkadot till listan över flera förstklassiga blockkedjor på Orion Terminal utvecklad av Orion Protocol. Dessa inkluderar toppkedjor som Ethereum, Elrond, Binance Smart Chain (BSC), Fantom, Huobis ECO Chain, Avalanche och Cardano. Integrationen av Polkadot blev möjlig via sin smarta kontraktsplattform Moonbeam.

Fragmentering och det digitala tillgångsutrymmet

Brist på interoperabilitet och fragmentering är några av de största utmaningarna för det digitala tillgångsutrymmet för närvarande. Detta har lett till lanseringen av flera tvärkedjiga plattformar, varav de flesta inte har kunnat åstadkomma omfattande användning och användning. Enkelt uttryckt är kryptovalutaindustrin i allmänhet fragmenterad och så svår att navigera.

Orion Protocol ser ut att lösa denna fråga, därav lansera av Orion Terminal. Den kedjanagnostiska plattformen utformar en decentraliserad gateway som ger obegränsad åtkomst till hela kryptoutrymmet. Men för att uppnå detta vill Orion Protocol integrera några av de största blockchain-plattformarna i kryptorummet.

Utöver detta kommer protokollet också att aggregera likviditet över kryptoutrymmet (DEX, CEX, Swap-plattformar) allt i en enda decentraliserad plattform. Orion vill permanent lösa frågan om fragmentering i kryptorummet. Dessutom ser plattformen ut att utvidga den här funktionen till både traditionell ekonomi och NFT-rymden.

Orion-koden, idag den 13 april, migrerade framgångsrikt till Polkadot-ekosystemet via Moonbeam. Plattformsteamet för likviditetsaggregat arbetar också hårt och bygger UI / UX för Moonbeam. Detta kommer i huvudsak att underlätta enklare och bredare integration av Polkadot med Orion Terminal. Dessutom planeras hela integrationen att ske under andra kvartalet 2021. Integrationen kommer att säkerställa snabba och billigare transaktioner samt överföringar av tillgångar över flera kedjor.

Integrering med Polkadot Moonbeam ger likviditetsaggregatplattformen tillgång till Polkadots snabbväxande ekosystem. Å andra sidan kommer Polkadot att få tillgång till Orions partners som består av projekt i både DeFi- och NFT-rymden.

Orion Terminal-integrationer

Den nyligen lanserade Orion Terminal har flera viktiga integrationer, nämligen

  • Binance Smart Chain – Partnerskapet med BSC hjälper till att minska väntetiderna för transaktioner utanför kedjan.
  • Cardano – Orion Protocol är för närvarande den första likviditetsaggregat som går live i Cardano-kedjan. Integrationen kommer att öka interoperabilitet och skalbarhet.
  • Huobi ECO Chain: Även om det fortfarande är på väg, är den fullständiga integrationen fortfarande planerad att vara klar i mitten av andra kvartalet 2021. Dessutom kommer integrationen också att underlätta bättre prestanda, bättre användarupplevelse över flera kedjor (UX), låga gasavgifter etc.
  • Fantom Network – Integrering med Orion Terminal underlättar nästan omedelbar transaktionshastighet och minskade avgifter.

Andra kedjor som har integrerats med Orion Terminal inkluderar Ethereum, Elrond, Avalanche, etc.

ORN-pris

Vid tiden för skrivning, ORN handlades till 14,89 $, med ett börsvärde på 311 035 501 $ och en 24-timmars handelsvolym på $ 44 201 249.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om blockchain och kryptovalutautrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.Source link