Den välkända likviditetsaggregatplattformen Orion Protocol har meddelat den officiella lanseringen av Orion Terminal.

I ett pressmeddelande som delas med Altcoin Buzz, likviditetsaggregatplattformen avslöjade fördjupade detaljer om Orion Terminal som gick i drift den 31 mars 2021. Enligt pressmeddelandet kommer mainnet-lanseringen att ge användare tillgång till en myriad av handelspar över flera kryptobörser. Några av dessa kryptobörser inkluderar Binance, AscendEX, etc. Intressant är att över 100 000 användare har registrerat sig för att delta i mainnet-lanseringen. Efter lanseringen av Orion Terminal-mainnet som ägde rum klockan 17:00 (UTC) den 31 mars kommer alla äntligen att kunna använda terminalen.

Vikten av Orion Terminal Mainnet Launch

Först kommer terminalen att säkerställa att användare har decentraliserad tillgång till likviditet. Denna tillgång kommer att ske över flera toppbörser som Binance och AscendEX. Dessutom kommer den tillhandahållna likviditeten att ha nollrisk för användarnas medel.

Användare behöver inte heller slutföra KYC-verifiering. De behöver inte heller ha ett konto på stödda enskilda utbyten.

Orion Terminal kommer också att ge användarna det bästa tillgängliga priset hela tiden och samtidigt uppmuntra arbitrage-möjligheter över de olika börserna.

Mer om Orion Terminal

Populärt känd som en kedje-agnostisk lösning, Orion Terminal kommer att leva upp till myriader av viktiga funktioner. Innan Mainnet-lanseringen har Orion samarbetat med toppspelare i kryptorummet som Ethereum och Binance Smart Chain (BSC). Det finns planer för att också samarbeta med Huobis HECO, Avalanche och Elrond. De flesta av dessa partnerskap förväntas äga rum under andra kvartalet 2021.

I sitt pressmeddelande avslöjade Orion att plattformen ser ut att lägga till fler kedjor inom en snar framtid. Med sina egna ord arbetade den “för att slå samman marknaden i sin helhet.” Det vill säga att ge användare decentraliserad tillgång till alla CEX-, DEX- och swap-pooler på marknaden.

40 olika tillgångar stöds på båda ETH och BSC tillsammans med lanseringen av mainnet. Några av de stödda tokens inkluderar BTC, ETH, LINK, DOT, ADA, YFI, UNI, OMG, etc. Alla dessa tokens kan lätt korshandlas. Detta innebär i grunden att totalt mer än 1 500 handelspar kommer att finnas tillgängliga på Orion Terminal mainnet.

Orion-inbyggda ORN-innehavare av Orion spelar en avgörande roll i protokollets styrsystem. Varje vecka kommer ORN-tokeninnehavare att kunna rösta i nya handelspar.

Handelskonkurrens

För att fira Orion Terminal-lanseringen har protokollet beslutat att genomföra en handelstävling. Tävlingen pågår i en vecka med 20 000 dollar i priser antingen som ORN-tokens, Orion-varor eller Orion VIP NFT. För att delta behöver intresserade endast utföra minst en transaktion varje dag på Orion Terminal. Naturligtvis kommer du måste registrera för att vinna.

Medan lanseringen av mainnet är en enorm prestation, avslöjar Orion att det bara är toppen av isberget. Enligt likviditetsaggregatplattformen siktar den på NFT: er, marginalhandel, utlåning, derivat, hävstångsfonder, kontrakthandel, decentraliserad kopiering, staking osv. Alla kommer att rullas ut i framtiden för att underlätta dess vision om att bygga framtiden för finansiering.

ORN-pris

I skrivande stund var ORN det handel till $20,84, med ett börsvärde på $434 829 905 och en handelsvolym dygnet runt på $89,848,238.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om krypto- och blockchain-sfären på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link