En annan viktig innovation är kryptorummet. Orion Terminal har lanserat fas ett av sin mainnet-uppgradering.

Orion Terminal är populärt känd som den första decentraliserade portalen till kryptovalutasfären. Protokollet fungerar som en brygga mellan DEX, CEX, DeFi-protokoll, till och med traditionella plattformar etc., och införlivar dem i en enda orderbok. Mainnet Terminal-teamet har arbetat hårt för att säkerställa en framgångsrik och snabb lansering av uppgraderingen. Fas ett av Orion Terminal, följande en serie tester, är äntligen redo att sätta igång. Den offentliga lanseringen är planerad att äga rum den 15 december kl 14:00 (UTC).

Hela Orion-ekosystemet är utformat på ett system av mäklare som ansvarar för Orion-programvaran. Programvaran har flera mäklare, inklusive KuCoin, MXC, BitMax, etc. Intressant, under de senaste månaderna genomfördes flera tester av protokollet som snart skulle lanseras privat över några av mäklarna. Detta var för att säkerställa att det föreslagna protokollet är säkert, stabilt och funktionellt före lanseringen av mainnet. Orion Terminal har också nyligen genomfört en granskning av sitt föreslagna mainnet. Granskningen utfördes av det framstående säkerhetsföretaget CertiK.

Orion till mästare sömlös handel bland börser

Orion syftar till att underlätta en lättanvänd, felfri och bekväm handelsport. Dessutom eliminerar behovet av att tillhandahålla privata nycklar innan du kan slutföra transaktionerna. Detta kommer att möjliggöras genom att helt enkelt kombinera likviditet från olika typer av börser (swap-pooler, centraliserade och decentraliserade börser) i en enda orderbok.

Fler spännande uppdateringar förväntas snart. Enligt tillkännagivandet finns planer på att erbjuda andra tjänster som marginalhandel, derivat, hävstångsfonder, NFT: er, utlåning, staking etc. 2021.

Insättning av Orions inbyggda token, ORN, kommer också att finnas tillgängligt under Q1 2021. Den inbyggda token hjälper till att driva hela protokollet, vilket ger viktiga funktioner som protokollåtkomst, rabatterad handel, avkastning och andra avancerade funktioner.

På tal om meddelande, Orions VD Alexey Koloskov, avslöjade att denna uppgradering har varit ett mål för företaget sedan starten. Koloskov tillade att mycket tid och resurser har spenderats för att utveckla protokollet. Han sa att fas 1 offentlig lansering av mainnet är ett steg i rätt riktning “mot att revolutionera handeln.”

Inträde till fas ett av terminalen kommer att baseras på rangordning med hjälp av ett hänvisningssystem. Varje ny hänvisning med en användares remisslänk förbättrar hans / hennes ranking. De med högst ranking den 15 december kommer att få prioriterad åtkomst. Fler användare kommer också att få tillgång varje vecka.

Steg-för-steg-process om hur du får prioriterad åtkomst
  • Registrera dig först för att avslöja din remisslänk.
  • Dela din remisslänk över olika sociala medieplattformar.
  • Slutligen kommer varje registrering via din remisslänk att öka din ranking.
ORN-pris

I skrivande stund var ORN det handel till 2,70 dollar, med ett börsvärde på 35 053 135 dollar och en handelsvolym 24 timmar på 7 988 879 dollar.

Ta reda på mer om kryptoutrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.Source link