Enligt Dan Morehead, VD för Pantera Capital, ökade median tjurcykeln för Bitcoin (BTC) 15x på bara 300 dagar. han skrev det på Twitter försöker visa att Bitcoin till $ 61 000 bara är 2x från början av denna tjurmarknad. Han har också delat detaljerad information om tjur- och björnmarknader för Bitcoin sedan 2011.

Kan Bitcoin Bull Cycle tjäna 15 gånger den här gången?

Bitcoin har vuxit under de senaste månaderna och under hela 2021. Kryptovalutamarknaden befinner sig för närvarande i en expansiv fas där digitala valutor närmar sig sina toppar någonsin. En sak som har väckt uppmärksamhet i denna Bitcoin-tjurcykel är relaterad till det faktum att den är närmare sin högsta nivå än många andra virtuella valutor, inklusive Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) eller andra digitala tillgångar.

Så frågan är: kan Bitcoin tjurcykel göra 15x från början av dess tjurning? Enligt Pantera Capitals vd Dan Morehead kan det vara möjligt för Bitcoin att fortsätta växa inom en snar framtid och även under de kommande åren.

Detta är sant om vi tror att en Bitcoin ETF (den första) har godkänts förra veckan och detta kan hjälpa ett stort antal investerare att få exponering mot kryptomarknaden. Dessutom har Bitcoin just köpts för första gången av ett land: El Salvador. Således har Bitcoin möjligheten att bli en ännu större tillgång under de kommande åren när den antas över hela världen.

I marknadsdata för Bitcoin -tjurcyklar som delas av Dan Morehead ser vi att Bitcoin helt enkelt är 2x från början av denna tjurkörning den 20 juli 2021. Bara 87 dagar har gått sedan dess då medianantalet dagar för en Bitcoin -tjurcykel är 300.

Det är dock värt att beakta att om vi fokuserar på de senaste 4 åren har tillväxten varit lägre än från 2011 till 2017. Därför bör vi vara mycket uppmärksamma på detta under de kommande veckorna.

När vi skriver denna artikel handlas Bitcoin nära $ 60 800 och har en marknadsvärdering på 1,14 biljoner dollar. Under de senaste sju dagarna har Bitcoin expanderat med mer än 10% vilket visar att det är på en mycket stark Bitcoin -tjurcykel. Det är bara en tidsfråga att se vad som kan hända under de kommande månaderna.

Source link