Midtown, Gibraltar, 30 september 2021,

Panther föreställer sig en värld där DeFi- och Web3 -användare kan njuta av en decentraliserad värld utan övervakning. Där sekretessfunktioner är tillgängliga i dApps och protokoll som standard. Där alla EVM -kompatibla blockchains är anslutna via ett sekretesslager, men samtidigt tillåter användare att dela data med motparter som de finner lämpligt, balansera integritet och förtroende. Med den visionen i åtanke är Panther glada över att kunna tillkännage ett partnerskap med NEAR som sätter Panther närmare det målet.

NEAR och Panther är överens om att integritet är en väsentlig mänsklig rättighet. Panther har fått ett bidrag från NEAR för att utforska utvecklingen av öppen källkods integritetsinfrastruktur (rostbibliotek, API: er och verktyg) som behövs för en inbyggd Panther -distribution på NEAR. Detta inkluderar distribution av Panthers integritetslösningar på NEARs EVM, Aurora.

På grund av den nuvarande arkitekturen och den stora mängden Ethereum -transaktioner som pressade gasavgifterna till alla tidstoppar, blir Near’s Aurora ett intelligent val för utvecklare som letar efter 1000x lägre gasavgifter, 50x högre TPS och 2 sekunders slutlighet, med ett framtida bevis skärande arkitektur och ett nytt förslag om koldioxidneutralt värde. Aurora löser de aktuella frågorna som plågar Ethereum samtidigt som de bevarar det utvecklingsekosystemvärde som Ethereum har. Dessa faktorer var avgörande för Panther att prioritera utvecklingen av sin skalbara integritetsinfrastruktur på NEARs blockchain.

Panthers yttersta mål är att påskynda utvecklingen av integritet-första DeFi- och Web3-applikationer. Genom att bygga sin infrastruktur inbyggt i EVM -kompatibla peerchains och ge utvecklare med en robust uppsättning API: er, SDK: er och djupa integrationer vill Panther låta värdet flöda privat över blockchains, vart DeFi och Web3 än går.

Panthers mest anmärkningsvärda komponenter är en Interchain DEX, flera tillgångar avskärmade pooler som bryter på kedjelänkar samtidigt som de belönar sekretessgruvarbetare för att bidra till anonymitetsuppsättningen, zAssets, som är integritetsförbättrade digitala tillgångar för deras icke -privata motparter (dvs. zETH skapat från ETH är deponeras i Panther -valv) och sist men inte minst, selektiva avslöjanden, vilket ger användarna möjligheten att bara avslöja vad de vill, endast med utvalda motparter, vilket gör att institutioner och fintechs kan fördjupa sig i DeFi utan att behöva överge efterlevnad och användares integritet på vägen i.

”Panther inser att användbarhet och intelligent design är nyckelkomponenter i mainstream blockchain -adoption. Det är vårt uppdrag att återställa sekretess, suveränitet i transaktioner och datainnehav för alla användare av DeFi och Web3 och det är på den andan som vi är glada att samarbeta med NEAR -stiftelsen för att etablera skyddade pooler och andra komponenter i Panthers integritetsskyddande infrastruktur på NEAR blockchain och tar ytterligare ett steg mot en interoperabel, privat och efterlevnadskompatibel blockchain -framtid. ” -sa Oliver Gale, grundare och VD för Panther, om partnerskapet.

Följ Near and Panther på sociala medier för att vara den första som får höra om dessa tillkännagivanden.

Om NÄR

En skalbar blockchain som är utformad för att ge prestanda och användarupplevelse som är nödvändig för att överbrygga klyftan till mainstream -användning av decentraliserade applikationer. Till skillnad från andra nästa generations blockchains har NEAR -nätverket byggts från grunden för att vara det enklaste i världen för både utvecklare och deras slutanvändare samtidigt som det ger den skalbarhet som är nödvändig för att betjäna dessa användare.

Om Panther

Panther är ett sekretessprotokoll från slutet till slut som ansluter blockchains för att återställa integriteten i Web3 och DeFi samtidigt som det ger finansinstitut en tydlig väg att följa med på digitala tillgångsmarknader.

Panther förser DeFi-användare med fullständigt säkerhetsförbättrade digitala tillgångar, som utnyttjar krypto-ekonomiska incitament och zkSNARKs-teknik. Användare kan prägla zAssets med noll kunskap genom att deponera digitala tillgångar från vilken blockchain som helst i Panther-valv. zAssets flödar över blockchains via en sekretess första interchain DEX och en privat metastrat. Panther föreställer sig att zAssets kommer att bli en ständigt växande tillgångsklass för användare som vill ha sina transaktioner och strategier som de alltid borde ha varit: privata.

Vill du lära dig mer om Panther?

Kolla in webbplatsen.

Håll kontakten med Panther: Telegram | Twitter | Medium | LinkedIn | Hemsida |

Kontakter

Source link