Midtown, Gibraltar, 19 november 2021,

Panterprotokoll, end-to-end-sekretesslösningen som bygger sekretessskiktet för Web3 och Decentralized Finance, och Velas, en EVM/eBPF hybridkedja som erbjuder upp till 75 000 TPS för dApps som kräver blixtsnabb och skala, går samman i ett strategiskt partnerskap idag.

Baserat på Solana, men erbjuder EVM-kompatibilitet och Solidity-stöd, bygger Velas en blockchain-värld med öppen källkod av tjänster och produkter inklusive konto, valv och plånbok, vilket låter användare njuta av en sömlös upplevelse och omedelbara, lågkostnadstransaktioner. Velas strävar efter att kombinera de bästa egenskaperna hos centraliserade lösningar som UX och hastighet, med de förtroendelösa nya paradigmen av decentraliserade lösningar.

Velas uppdrag är att skapa och integrera världsföränderliga tekniska produkter och tjänster för att förbättra människors liv över hela världen, och Panther tar med sekretessbevarande infrastruktur till det begynnande ekosystemet med hög potential.

Teamet på Velas resonerar starkt med Panthers intresse av att utveckla sekretess- och dataskyddsverktyg. Därför beslutade teamen att arbeta tillsammans med tekniska integrationer. Velas och Panther kommer att dela med sig av sina forskning för teknikutveckling och distribution relaterat till integritetssystem som använder nollkunskapssäkra system.

Panther Protocol kommer också att möjliggöra växling av privata Velas-tillgångar i kedjan tack vare dess unika integritetsbevarande interoperabilitetsfunktioner. Detta kommer att följa med integrationen av Panther zAssets i Velas-plånboken för att ge tillgång till on-chain integritet för Velas användare. Velas företagskunder och kunder kommer att dra stor nytta av detta extra lager av integritet.

“Integrationen mellan Velas och Panther Protocol möjliggör utvecklingen av integritets- och dataskyddsverktyg. Vi har en stor vision för framtiden för DeFi och Panther passar in i den visionen som en partner som tillhandahåller decentraliserad, tillitslös integritet och interoperabilitet till detta växande ekosystem”. — Oliver Gale, VD på Panther Protocol

“Vi är glada över att se hur detta nya partnerskap mellan Velas och Panther Protocol kan flytta integritet och dataskydd till en helt ny nivå. Panther Protocol kan perfekt integreras i Velas Wallet och cross-chain för att göra Velas tillgångar privata”. — Lade till Shirly Valge, COO på VELAS

Panther är unikt positionerat för att föra över privata transaktioner till Velas ekosystem. Velas inhemska tillgångar kommer i sin tur att vara oerhört fördelaktiga för Panthers användarbas och likviditet, vilket stärker Pathers Multi-Asset Shielded Pools. Velas användare kommer också att gå in i Panthers insatsprogram och styrning, vilket ytterligare decentraliserar vårt protokoll.

Velas är en supersnabb EVM/EBPF hybridkedja, som ärvde det bästa från Solanas protokoll och tillämpade det på EVM-världen. Tillgång till DeFi-sekretess för Velas användare kommer att vara avgörande för att locka fler användare till protokollet.

I denna roll att växa DeFi-ekosystemet genom Velas lösningar, deras institutionellt och företagande kunder (som inkluderar industrijättar som t.ex Coinpayments, Alpina Capital, Mind AI, MarketAcross, Blockchain Suisse, och mer) kommer att få tillgång till Panthers avslöjanden och KYC/AML-funktioner. Panthers unika regleringsvänliga ZK avslöjar kommer att vara praktiskt för dessa högklassiga spelare att hålla sig på lagens bättre sida samtidigt som de behåller tillgång till sina data och total integritet och åtnjuter billiga transaktionskostnader.

Sammanfattningsvis

En av blockchain-ekosystemets största skillnader och problem är bristen på interkommunikation mellan protokoll. Detta, tillsammans med en brist på integritet över blockkedjan, gör det ännu viktigare att skapa broar för lika, privat åtkomst över DeFi.

Blockkedjor som betjänar institutionella kunder som Velas är avgörande för att ta nästa steg i utvecklingen mot ett nytt finansiellt paradigm. Panther är glad över att kunna ingjuta funktioner för integritet och noll kunskapsefterlevnad i denna växande miljö, samtidigt som forskningen om tekniken som gör det möjligt främjas.

Om Velas

Velas är världens snabbaste EVM-kompatibla Blockchain och ett ekosystem av decentraliserade produkter. Att bygga på Velas gör det möjligt för projekt att dra nytta av upp till 75 000 TPS till nästan gratis kostnad, sådana är de minimala transaktionsavgifterna.

TG: https://t.me/velascommunity

TG Ann: https://t.me/VelasOfficial

Twitter: https://twitter.com/velasblockchain

Hemsida: www.velas.com

Om Panther Protocol

Panther är ett heltäckande sekretessprotokoll som förbinder blockkedjor för att återställa sekretess i Web3 och DeFi samtidigt som det ger finansinstitutioner en tydlig väg att delta på marknader för digitala tillgångar.

Panther förser DeFi-användare med helt och hållet skyddade integritetsförbättrande digitala tillgångar, som utnyttjar kryptoekonomiska incitament och zkSNARKs teknologi. Användare kan skapa zAssets med noll kunskap genom att sätta in digitala tillgångar från vilken blockkedja som helst i Panther-valv. zTillgångar flödar över blockkedjor via en integritets-först interchain DEX och en privat metastrat. Panther föreställer sig att zAssets kommer att bli en ständigt växande tillgångsklass för användare som vill ha sina transaktioner och strategier som de alltid borde ha varit: privata.

Vill du lära dig mer om Panther?

Håll kontakten med PanАther: Telegram | Twitter | Medium | LinkedIn | Hemsida

Kontakter

Source link