Midtown, Gibraltar, 25 november 2021,

Panther Protocol, en heltäckande sekretesslösning som skapar integritet för DeFi- och Web3-användare över offentliga blockkedjor, har samlat in över 22 miljoner som en del av deras offentliga försäljning. Detta tar upp det totala beloppet till 32 miljoner dollar. Denna höjning som en del av vår offentliga försäljning visar på en enorm efterfrågan på ett interoperabelt, efterlevnadskompatibelt sekretessprotokoll.” säger Panther Protocol VD och medgrundare Oliver Gale. “Vi är tacksamma för detta överväldigande intresse för vårt projekt och är övertygade om att detta signalerar vikten av Panthers uppdrag – att förbättra friheten och integriteten för DeFi och webben3.” Genom den offentliga försäljningen erbjuder företaget möjligheten till bredare samhällsengagemang och deltagande i ett heltäckande sekretessprotokoll för DeFi- och Web3-användare.

DeFi-utrymmet har sett en oöverträffad tillväxt med Panther som visar intresse för över $500 miljoner. Panther är av stor betydelse för praktiskt taget alla DeFi-användare som vill dra nytta av personligt finansiellt dataskydd och konfidentiella kryptovalutatransaktioner. Panther bygger för närvarande på Ethereum, Polygon, Flare, Songbird, NEAR och Elrond. Förutom att utveckla en robust uppsättning API:er, SDK:er och anpassade integrationer, kommer Panther att tillåta byggare att tillhandahålla sekretessfunktioner i sina appar utan att behöva ett högt specialiserat team av kryptografer och integritetstekniker för att göra det. Tanken är att skapa ett privat, som standard, decentraliserat ekosystem som låser upp värdet som för närvarande är siled mellan blockkedjor.

Panther Protocol medgrundare Anish Mohammed kommenterar, “Precis som med ljusets dualitet har integriteten en dubbel natur, vi befinner oss i integritetens historia där vi bara försonar oss, integritetens dubbla natur. Panther-protokollet har lyckats tillåta både integritet och autenticitet, genom att kombinera noll kunskapssäkra system och selektiva avslöjande.

Sedan företaget grundades har de stadigt utökat sitt team av experter, som nu består av över 33 ledare inom cybersäkerhet, kryptografi, blockchain-teknik, spelteori, DeFi, ekosystemutveckling, teknologikommersialisering och marknadsföring med deras team som kommer att växa under de kommande månaderna .

Panther Protocol är ett end-to-end-integritetsprotokoll för DeFi. Panther förser DeFi-användare med helt och hållet skyddade integritetsförbättrande digitala tillgångar, genom att utnyttja kryptoekonomiska incitament och zkSNARK-teknik. Användare kan skapa zAssets med noll kunskap genom att sätta in digitala tillgångar från vilken blockkedja som helst i Panther-valv. zAssets kommer att bli en ständigt växande tillgångsklass för användare som vill ha sina transaktioner och strategier som de alltid borde ha varit: privata. Mer information om tokenomics, utbytesvolymer och releaseschema finns här.

Förbli uppkopplad: Telegram | Twitter | LinkedIn | Hemsida | Medium | Blogg

Kontakter

Source link