Midtown, Gibraltar, 27 september, 2021,

Panter, som har bestämt sig för att tillhandahålla en privat skalbar infrastruktur för smarta kontraktplattformar, Defi och Web3 -applikationer, tillsammans med Firo, företaget tidigare känt som Zcoin, som har utvecklat integritetsteknik sedan 2016 och ansvarade för skapandet av sekretessprotokoll som Lelantus och Lelantus Spark.

De två företagen, som i viss utsträckning kunde ses som angränsande konkurrenter, bestämde sig för att samarbeta istället och gå med på insatser för att påskynda forskning inom integritetsområdet.

Panther bidrar till partnerskapet med många års erfarenhet av kryptografi och cybersäkerhetsutrymme. Panthers CTO Dr Anish Mohammed, till exempel, med över 20 års erfarenhet av säkerhet och kryptografi, var en tidig rådgivare för Ripple, granskade Ethereum apelsinpapper, arbetade med flera projekt inklusive Ocean och Boson och är medgrundare av Storbritanniens digitala valutaförening. En annan viktig och anmärkningsvärd medlem i Panther -teamet är Dr. Arnold Yau, doktorand. i informationssäkerhet från Royal Holloway, University of London med en 20-årig karriär inom akademisk forskning, försvarsforskning och utveckling, hårdvarusäkerhetstoken, finansiella tjänster, blockchain-teknik och smart kontraktsäkerhet.

Panther gör det möjligt för enkla blockchain -användare, DeFi -användare och institutioner att utbyta värde mellan blockchains och DeFi -infrastruktur med zAssets: interoperabla, fullständigt säkerställda integritetsförbättrande digitala tillgångar som utnyttjar zkSNARK -teknik, samtidigt som de erbjuder en ny prisupptäckningsmekanism för integritet.

För att Panther -anonymitetspoolerna ska fungera optimalt är storleken på anonymiteten i dess skyddade sekretesspooler särskilt viktig, och en av de ytterligare detaljerna i partnerskapet är att Firo -innehavare kommer att kunna agera som sekretessutvecklare och belönas för att tillhandahålla deras tillgångar till Panther -valv.

Firo, å andra sidan, skapade en enkel bränn- och utgiftsmodell som är utformad för att stärka integriteten samtidigt som den blir mer allmänt tillgänglig. Genom ekonomisk integritet kan Firo direkt garantera fungibility, en grundläggande funktion för frihandel.

Några forskningsområden där Firo och Panther vill samarbeta är forskning om integritetsteknik, broöverskridande broar och likviditet.

Reuben Yap, medgrundare och projektledare på Firo säger:

”Vi välkomnar denna möjlighet. Det åligger integritetsförespråkare att resa tillsammans. I samarbete med Panther får vi en fantastisk möjlighet att samarbeta om våra ZK -tekniker. Ombordstigning med Panther kommer också att ge oss tillgång till andra kedjor och som ett resultat, mycket ökad likviditet. ”

Oliver Gale, VD för Panther välkomnade samarbetet. ”På Panther tar vi vår FoU på största allvar. Att arbeta med Firo kommer att bli en intressant utmaning. På vissa sätt är Firo -produkten mer som en konkurrent, men vi är angelägna om att byta Firo -tillgångar på vår InterChain DEX. Båda företagen är dedikerade till försvaret av integriteten och det skapar vårt gemensamma band. ”

Partnerskapet mellan Firo och Panther för att tillhandahålla tekniskt samarbete och forskning mellan de två företagen kommer att sträva efter att utveckla ny teknik och investera i nya sätt att implementera nollkunskapssäkra system som är relevanta för integritetssystem. Detta kommer också att möjliggöra förflyttning av privata Firo -tillgångar över kedjor.

Firo och Panther förespråkar både integritet som en grundläggande mänsklig rättighet och ger användare möjlighet att återfå kontrollen över sina pengar.

Om Panther Protocol

Panther är ett sekretessprotokoll från slutet till slut som ansluter blockchains för att återställa integriteten i Web3 och DeFi samtidigt som finansinstituten ger en tydlig väg att följa med på digitala tillgångsmarknader.

Panther ger DeFi-användare fullständiga säkerhetsfrämjande digitala tillgångar, som utnyttjar krypto-ekonomiska incitament och zkSNARKs-teknik. Användare kan mynta noll-kunskap zAssets genom att deponera digitala tillgångar från vilken blockchain som helst i Panther-valv. zAssets flödar över blockchains via en sekretess första interchain DEX och en privat metastrat. Panther föreställer sig att zAssets kommer att bli en ständigt växande tillgångsklass för användare som vill ha sina transaktioner och strategier som de alltid borde ha varit: privata.

Vill du lära dig mer om Panther?

Kolla in webbplatsen

Förbli uppkopplad: Telegram | Twitter | LinkedIn | Hemsida | Medium

Om Firo

Firo är en digital valuta-första digital valuta som möjliggör ospårbara transaktioner och verklig ekonomisk frihet från nyfikna ögon hos stora företag, finansinstitutioner och förtryckande regeringar. Firo förespråkar integritet som ett uttryck för samtycke och gör det möjligt för användare att återfå kontrollen över sina pengar. Som en ledande teknikinnovatör har Firos forskargrupp skapat sekretessprotokoll för Lelantus och Lelantus Spark som presenterar ett övertygande förtroendefritt alternativ som har påverkat

För mer information, besök www.firo.org, Följ oss på Github, Twitter, Telegram, eller prenumerera på vår Youtube-kanal.

Kontakter

Source link