Midtown, Gibraltar, 15 oktober 2021,

Panther Protocol, den fullständiga integritetslösningen som bygger sekretesskiktet för Web3 och Decentralized Finance och Kudelski Security, den ledande leverantören av omfattande cybersäkerhetslösningar till stora företag och offentliga kunder runt om i världen, är glada över att kunna tillkännage ett spännande partnerskapsavtal mellan företagen.

Som den nyaste förlängningen av Kudelskis partnerekosystem syftar Panther till att leverera ökad integritet när Kudelski går vidare med leverans av datadrivna lösningar i USA och Storbritannien.

En av grundprinciperna i Kudelski -ekosystemet har alltid varit hemlig hantering inom chips, root of trust (RoT), skydd av digitala artefakter och säkerställande av våra kunders säkerhet.

Partnerskapet utvidgar Kudelskis partnernätverk till blockchain -ekosystemet eftersom Panthers protokoll för bevarande av sekretess accelererar deras förmåga att föra datamarknadsplats, dataintegrisering och DeFi -aktiverade ekosystem snabbare på marknaden och erbjuda mer avancerade service- och byggfunktioner.

“Vår första expansion av dessa koncept kommer att vara på den brittiska marknaden där vi kommer att arbeta med Panther för att låsa upp värde inom data i den brittiska ekonomin.” säger Scott Carlson, chef för Blockchain Center of Excellence.

Dr Anish Mohammed, medgrundare och CTO för Panther, sa om partnerskapet: ”Kudelski är en global tungvikt inom cybersäkerhetstjänster med kunder inom företags-, regerings- och blockchain-arenorna. Vi tror att detta partnerskap ger både Panther och Kudelski en gång i en generation möjlighet att skapa bästa användningsfall och teknik för dataskydd och integritet.

“När vi utvecklar detta förhållande kan du förvänta dig både tankar och ledande tekniska framsteg när vi utforskar nya arkitektoniska riktningar i plånböcker, nyckelhantering och skalbara integritetslösningar som överbryggar äldre system med de nya paradigmen som skapas i Blockchain.” tillade Oliver Gale, medgrundare och VD på Panther.

Panthers uppdrag är att påskynda utvecklingen av DeFi- och Web3 -ekosystem, samtidigt som integriteten återställs i dessa miljöer. Den föreställer sig en framtid där individer inte bara drar nytta av distribuerad tekniks förmåga att tillhandahålla rättvisare digitala transaktionssystem till alla, utan kan göra det med det yttersta förtroendet att deras integritet upprätthålls. Panther tror att kombinationen av decentralisering och full kontroll över integriteten är toppen av digital bemyndigande, och att integritetshöjande teknik kommer att öppna slussarna för mainstream antagande av decentraliserade applikationer.

Om Kudelski:

Kudelski Security är en innovativ leverantör av intelligenta, skräddarsydda cybersäkerhetslösningar till en växande bas av globala företag och offentliga institutioner. Grundades 1951, och med tusentals patent över hela världen, utnyttjar det ett rikt arv av innovation, som driver utvecklingen av sina erbjudanden och ger plattformen för att skapa och leverera lösningar på världens tuffaste cybersäkerhetsutmaningar.

För mer information om Kudelski, besök deras hemsida här.

Om Panther Protocol

Panther är ett sekretessprotokoll från början till slut som förbinder blockchains för att återställa integriteten i Web3 och DeFi samtidigt som företag, finansinstitut och fintechs ger en tydlig väg att delta på digitala tillgångsmarknader.

Panther ger DeFi-användare fullständiga säkerhetsfrämjande digitala tillgångar, som utnyttjar krypto-ekonomiska incitament och zkSNARKs-teknik. Användare kan prägla zAssets med noll kunskap genom att deponera digitala tillgångar från vilken blockchain som helst i Panther-valv. zAssets flödar över blockchains via en sekretess första interchain DEX.

För mer information om Panther, besök deras hemsida.

Håll kontakten med Panther via deras sociala kanaler:
Telegram | Twitter | Medium | LinkedIn | Hemsida |

Kontakter

Source link