Midtown, Gibraltar, 1 november 2021,

Panther Protocol och SurpaOracles går samman för att introducera cross-chain och privata decentraliserade finansieringslösningar. Båda parter kommer att främja DeFi-branschen och introducera välbehövlig infrastruktur för att tillgodose en global publik. Dessutom kommer partnerskapet att ge både användare och utvecklare möjlighet att driva på mer konkurrens och innovation i denna blomstrande industri.

Panther Protocol samarbetar med SupraOracles för att skapa ett privat DeFi-ekosystem med cross-chain funktionalitet. Valet för SupraOracles är enkelt: deras teknik ger utvecklare en ny orakelverktygsuppsättning för att bygga, distribuera och hantera dataapplikationer i realtid. Dessutom erbjuder teknikstacken fantastisk prestanda, smidighet och robusthet.

Dessutom stämmer visionen om Panther Protocol och Supraoracles samman genom att utforska kedjans verksamhet. Interoperabilitet och integritet kan gå hand i hand i en värld av decentraliserad finans. Genom att kombinera det bästa av två världar kommer användare och utvecklare att gå in i ett nytt DeFi-paradigm.

Panthers grundare och VD Oliver Gale kommenterar:

SupraOracles partnerskap är grundat i behovet av låg latens, flexibla och korskedjade orakeltjänster. När DeFi skalar in till värdefulla användare och institutionella användningsfall kommer integritet, hastighet, säkerhet och efterlevnad att bli nyckelorden för framgångsrika team.”

Genom partnerskapet kommer SupraOracles att generera datatjänstflöden skräddarsydda för Panthers behov. SupraOracles blir Trust-leverantören för datatyper som krävs för att stödja Pantherś Prover-Verifier-mekanism, en avgörande kugg i maskinen för noll-kunskapsintyg. Multi-Helix Ledger (MHL) är extremt effektiv för att flytta och få tillgång till värde mellan kedjor utan att kompromissa med hastighet, autenticitet eller säkerhet.

Panther kommer också att åta sig att använda Supras cross-chain Oracle-funktioner i InterChain DEX för cross-chain alignment och datakonsistens. Dessa orakel kan tillhandahålla olika delar av avgörande data, inklusive prisflöden, komplex finansiell information och så vidare.

SupraOracles medgrundare och VD Joshua D. Tobkin tillägger:

“Panther Protocols unika värdeförslag är dess förmåga att tilltala äldre finansiella institutioner som vill skydda användarnas integritet samtidigt som de följer lagstadgade krav. SupraOracles är också byggt för att överbrygga klyftan mellan DeFi och traditionella finansiella institutioner. Så våra projekt är inte bara kompatibla ur ett tekniskt perspektiv, utan är också överens om vikten av att välkomna TradFi till DeFi.”

Om Panther Protocol

Panther är ett heltäckande sekretessprotokoll som förbinder blockkedjor för att återställa sekretess i Web3 och DeFi samtidigt som det ger finansinstitutioner en tydlig väg att delta på digitala tillgångsmarknader.

Panther förser DeFi-användare med fullständigt skyddade integritetsförbättrande digitala tillgångar, som utnyttjar kryptoekonomiska incitament och zkSNARKs teknologi. Användare kan skapa zAssets med noll kunskap genom att sätta in digitala tillgångar från vilken blockkedja som helst i Panther-valv. zTillgångar flödar över blockkedjor via en integritetsförst interchain DEX och en privat metastrat. Panther föreställer sig att zAssets kommer att bli en ständigt växande tillgångsklass för användare som vill ha sina transaktioner och strategier som de alltid borde ha varit: privata.

För mer information besök https://www.pantherprotocol.io/

Förbli uppkopplad: Telegram | Twitter | Medium | LinkedIn | Hemsida |

Om SupraOracles:

SupraOracles är ett kraftfullt tvärkedjeorakel som hjälper företag att överbrygga verklig data till både offentliga och privata kedjor, vilket möjliggör interoperabla smarta kontrakt för att automatisera, förenkla och säkra framtiden för finansmarknaderna. Supra Oracles strävar efter att överbrygga klyftan mellan traditionella kapitalmarknader och Web3.0-ekosystemet. SupraOracles vision – att ge utvecklargemenskapen en ny oracle-verktygsuppsättning så att de enkelt kan skapa, distribuera och hantera dataapplikationer med enastående prestanda, robusthet och smidighet.‍‍

För mer information besök https://supraoracles.com/

Kontakter

Source link