Midtown, Gibraltar, 9 september 2021,

Panther Protocol, ett decentraliserat d-sekretessmetaprotokoll som möjliggör konfidentiella, betrodda transaktioner och driftskompatibilitet med DeFi har nu gått samman med Sentinel, ett kraftfullt protokoll som möjliggör utveckling av tredjeparts- och vitmärkta decentraliserade virtuella privata nätverkstjänster (dVPN), interoperabelt med DeFi och Sentinel.

Sentinel är en blockchain-baserad decentraliserad bandbreddsmarknad som gör det möjligt för alla att skapa ett virtuellt privat nätverk och få tillgång till de distribuerade bandbreddsresurserna där användare blir både leverantörer och konsumenter i nätverket. Användares webbtrafik är förmodligen krypterad från ände till slut utan att något företag kan komma åt en användares metadata.

Panther-plånboken planerar att integrera Sentinel DVPN-token för att ge användarna integritet från ände till ände. Kunder och kunder kommer att kunna distribuera privata blockchain -lösningar byggda med Panther -teknik genom att tillhandahålla teknisk support och vägledning i integrations- och underhållsprocessen.

Central Bank Digital Currency (CBDC) -pionjär och Panthers medgrundare, Oliver Gale säger: ”Vi vet att internet samlar in data varje gång människor interagerar online. Människor såldes ett falskt löfte med virtuella privata nätverk eller VPN, men i verkligheten kan säkerhet inte garanteras med sårbara centraliserade VPN. ”

“Ett enda VPN -företag kan äventyras när som helst – ett problem som Sentinel tar upp genom decentraliserade VPN eller dVPN.”

Srinivas Baride, CTO för Exidio, en utvecklingsarm som bygger verktyg på Sentinel -nätverket, ”Vi tar upp frågan om censurresistens dVPN och är glada över att kunna kombinera med Panther för att ge integritet för tillgångar som rör sig på dessa ekosystem.

Vi ser fram emot att kunna distribuera privata lösningar byggda med Panther Technology till våra företagskunder och kunder. ”

Om Sentinel

Sentinel, ett decentraliserat VPN-protokoll, är byggt på Cosmos SDK-baserad arkitektur. Sentinel skiljer sig från centraliserade VPN-företag som har bevisats logga användardata, och är en öppen källkod, krypterad, peer-to-peer-bandbreddsmarknad som är tillgänglig för alla. Användare kan ansluta till någon av de bevisligen säkra dVPN -applikationer som är byggda på Sentinel -nätverket. Individer kan också tjäna passiv inkomst genom att erbjuda bandbredd till marknaden.

Marknadsföring/sociala kanaler

Om Panther

Panther Protocol är ett end-to-end sekretessprotokoll för DeFi. Panther förser DeFi-användare med fullständigt säkerhetsskyddande digitala tillgångar, som utnyttjar krypto-ekonomiska incitament och zkSNARKs-teknik. Användare kan prägla zAssets med noll kunskap genom att deponera digitala tillgångar från vilken blockchain som helst i Panther-valv. zAssets kommer att bli en ständigt växande tillgångsklass för användare som vill ha sina transaktioner och strategier som de alltid borde ha varit: privata.

Marknadsföring/sociala kanaler

KontakterSource link