Midtown, Gibraltar, 18 november 2021,

Idag har Panther Protocol meddelat att det är partnerskap Blossa , kommer att utökas till Flares Canary-nätverk, Sångfågel. Flare är världens första Turing-kompletta FBA-nätverk (Federated Byzantine Agreement) och Panther bygger det interoperabla integritetslagret DeFi och Web3, i syfte att göra integritet till en standard, inte en eftertanke.

Flare startade sitt uppdrag att “låsa upp värdet” som är inneboende i de 65 % av blockkedjorna som inte har inbyggda smarta kontrakt genom att för första gången ta med sann tillitslös användning av dessa tokens med skalbara smarta kontrakt och integrera Ethereums virtuella maskin i en skalbar sätt.

Blockkedjeinteroperabilitet är utan tvekan en markant trend i vår bransch, och Flare tar ett unikt tillvägagångssätt genom att införliva större blockkedjor som behöver smart kontraktering och interoperabilitet.

Flare och Songbird startade detta uppdrag med XRP, Doge, Litecoin, Stellar och Algorand. Båda parter har uppgett att de siktar på att tillföra nya möjligheter och sekretessfunktioner till dessa projekt med detta samarbete.

Om partnerskapet

Både Flares och Panthers team delade sin entusiasm över de många möjlighetsområdena mellan Panther och Songbird. På grund av detta, förutom att definiera flera sätt för Flares Songbird-användare att dra nytta av sekretessfunktioner och Panthers att få stöd både från Flare Mainnet och dess Canary Network. Partnerskapet kan driva Panther mot sina milstolpar. Partnerskapsavtalet tjänar också till att stödja utvecklingen av ytterligare projekt och sekretessfunktioner av Panther på Songbird.

Bygga ett integritetsekosystem

Songbird kommer att integrera Panther’s Shielded Pools i sin Ethereum Virtual Machine (EVM) för att möjliggöra on-chain integritet för sina användare. Panther kommer att distribuera sin integritetsbevarande infrastruktur på Songbird för kodtestning.

Tack vare dessa ansträngningar kommer Panther-användare att kunna dra nytta av privata transaktioner över Songbird. Detta förväntas öka användarbasen och TVL-potentialen för Panther’s Shielded Pools.

Songbird-användare kommer att inkluderas i Panthers insats och styrning. De kommer också att kunna dra nytta av privata DeFi inom nätverket, få tillgång till selektiva avslöjanden både för detaljhandelsanvändare och institutioner, och njuta av tidig tillgång till Panthers KYC/AML nollkunskapslösning på Songbirds institutionella sida.

När avtalet slutfördes sa medgrundare och VD Oliver Gale: “Från den första dagen var det tydlig anpassning mellan grundarna av Panther och Flare Network kring behovet av integritet, efterlevnad, säkerhet och skalbarhet i blockkedjeekosystem, och i synnerhet de som rör institutionell DeFi. I Flare och Songbird ser vi fantastiska ekosystempartners, innovativ teknologi och tydliga handlingsorienterade planer för massanpassning.”

Hugo Philion, medgrundare och VD på Flare and Songbird tillade “Songbird har lanserats för att vara en testbädd för Flare och de mest banbrytande decentraliserade teknologierna. Så vi är glada över att Panther utnyttjar sin zkSNARK-kryptografi och toppmoderna tillgångsblandningsteknologier för att leverera KYC- och AML-aktiverade integritetslösningar som DeFi kräver för att göra ett stort steg framåt. Stablecoins, utility tokens och NFTs kan nu ägas och handlas med integritet samtidigt som de förblir kompatibla, vilket ger suveräniteten tillbaka till användaren.”

Om Songbird

Songbird är Canary-nätverket för Flare, som är en operativ blockkedja med ett definierat tokenförråd, liknande Polkadots Kusama-nätverk. Innovationer och nya dApp-lanseringar kommer att ske först på Songbird och kan sedan rullas ut på Flare efter testning. Detta innebär att Songbird ofta kommer att ha mer avancerade funktioner än Flare. Efter lanseringen av Flare är Songbird avsedd att vara ett långsiktigt nätverk för att testa ledningsledda förändringar av Flare, men kan ta sin egen väg fastställd av sin egen token-innehavare förmedlad styrning. Songbird har visat en fenomenal tillväxt, efter att ha funnits i 8 veckor, har den redan bearbetat över 2,3 miljoner block och registrerat över 222 000 adresser.

Om Panther Protocol

Panther är ett heltäckande sekretessprotokoll som förbinder blockkedjor för att återställa sekretess i Web3 och DeFi samtidigt som det ger finansinstitutioner en tydlig väg att kompetent delta i digitala tillgångsmarknader.

Panther förser DeFi-användare med helt och hållet skyddade integritetsförbättrande digitala tillgångar, som utnyttjar kryptoekonomiska incitament och zkSNARKs teknologi. Användare kan skapa zAssets med noll kunskap genom att sätta in digitala tillgångar från vilken blockkedja som helst i Panther-valv. zTillgångar flödar över blockkedjor via en integritets-först interchain DEX och en privat metastrat. Panther föreställer sig att zAssets kommer att bli en ständigt växande tillgångsklass för användare som vill ha sina transaktioner och strategier som de alltid borde ha varit, privata.

KontakterSource link