Midtown, Gibraltar, 4 oktober 2021,

Panther Protocol, som bygger skalbar privat infrastruktur för blockchains internet och Elrond, blockchain i internetskala som är utformad för att ge en 1000x förbättring av genomströmning och exekveringshastighet över befintliga decentraliserade nätverk, är stolta över att kunna presentera ett nytt partnerskap som syftar till att ge Elrond-nätverket interoperabla integritets- och efterlevnadsvänliga selektiva avslöjande mekanismer.

Genom att utnyttja zkSNARKs -teknik kan Panther Protocol göra det möjligt för Elrond DeFi -användare att sätta in EGLD, ESDT -tokens och andra tillgångar i Panther -valv och mynta helt säkerställda privata tillgångar (zAssets) i gengäld. Dessa zAssets kan sedan användas i DeFi -applikationer.

zAssets behåller värdet på sina icke-privata motparter och erbjuder sina ägare ett ytterligare lager som gör att deras transaktioner och DeFi-strategier kan förbli privata. Dessa integritetsförbättrade digitala tillgångar kommer också att kunna flyta mellan flera blockchains genom Panthers första sekretess-interchain DEX.

Inledningen kommer med en förstudie som krävs för att bygga den infrastruktur som behövs för integritet på Elrond, samt gemensam forskning om att tillhandahålla privata interkedjeswappar till Elrond -ekosystemet.

“Vårt partnerskap med Panther är en del av vårt pågående mål att ge finansinstitut och marknadsaktörer ytterligare alternativ för att samarbeta med Elrond DeFi -produkter på ett helt överensstämmande sätt.” sa Beniamin Mincu, Elrond Network CEO.

”Panther har som uppdrag att ge alla Web 3.0 -användare den kompletta uppsättningen datainnehav, suveränitet och sekretessalternativ som krypterade decentraliserade nätverk kan erbjuda. Vi är glada över att få integritet från ende till annan till Elrond-nätverket och göra det till en del av den interoperabla, privata och efterlevnadskompatibla blockchain-framtiden vi ser för oss. sa Oliver Gale, medgrundare och VD för Panther

Om Elrond

Elrond är en ny blockchain-arkitektur, designad från grunden för att ge en 1000-faldig kumulativ förbättring av genomströmning och körningshastighet. För att uppnå detta introducerar Elrond två nyckelinnovationer: en ny mekanism för adaptiv tillståndsavskärmning och en Secure Proof of Stake (PoS) -algoritm som möjliggör linjär skalbarhet med en snabb, effektiv och säker konsensusmekanism. Således kan Elrond bearbeta upp till 10 000 transaktioner per sekund (TPS), med 5 sekunders latens och försumbar kostnad, och försöker bli ryggraden i en tillståndslös, gränslös, globalt tillgänglig internetekonomi.

Om Panther Protocol

Panther Protocol är ett end-to-end sekretessprotokoll för DeFi. Panther förser DeFi-användare med fullständigt säkerhetsförbättrade digitala tillgångar, som utnyttjar krypto-ekonomiska incitament och zkSNARKs-teknik. Användare kan prägla zAssets med noll kunskap genom att deponera digitala tillgångar från vilken blockchain som helst i Panther-valv. zAssets kommer att bli en ständigt växande tillgångsklass för användare som vill ha sina transaktioner och strategier som de alltid borde ha varit: privata.

Panther är helt kompatibel med AML-förordningar globalt genom användning av Panther Metastrate-ett datalager med noll kunskap som gör det möjligt för användare att avslöja hela eller några av sina transaktionshistorier för parter som de väljer, antingen helt eller genom att använda zk-intyg.

https://www.pantherprotocol.io/

KontakterSource link