ParaState, projektet som syftar till att bli en Polkadot-fallskärm och utöka gränsen för Ethereum med substratramverk tillkännagav en viktig milstolpe. Enligt informationen som delas med Altcoin Buzz är ParaStates första offentliga testnät live. Det offentliga testnätet med namnet Platon gick live den 22 mars. Dessutom kommer testnets uppvärmningsperiod att ge framtida ParaState-användare en möjlighet att verifiera vad plattformen faktiskt kommer att leverera.

För närvarande står Ethereum-ekosystemet inför utmaningar som långsam prestanda, osäkra smarta kontrakt, höga gasavgifter och mycket begränsat stöd för programmeringsspråk. ParaState arbetar emellertid för att lösa dessa genom att tillhandahålla en branschstandard, mycket optimerad och nästa generations smarta exekveringsmiljö. Tillsammans med det lovar det att behålla Ethereum-kompatibilitet.

Pltill Testnet-faser

Teamet avslutade den interna testningen av testnet den 21 mars och nu är det öppet för community-utvecklare att testa. Mellan 22 mars – 11 april släpper teamet också Polis, det stimulerade testnätet som är identiskt med mainnet. Enligt den officiella bloggen, incitament testnet kommer att locka utvecklare redo att lanseras med mainnet-plattformen. Teamet har dock ännu inte låst datumet för lanseringen av mainnet.

ParaState – Ethereum på steroider

ParaState är en Polkadot Parachain som gör Substrate-ekosystemet kapabelt att stödja Ethereum-protokollet. Dessutom är det den enda fallskärm som implementerar en fullt fungerande nästa generations miljö för implementering av smarta kontrakt, Ethereum WebAssembly.

Till toppen är EWASM redo för offentlig lansering. Intressant är att EWASM framtidssäker Ethereum Polkadots ekosystembro genom att vara bakåtkompatibel med dagens EVM-applikationer.

Dessutom kan infrastrukturen Ethereum och Polkadot prata med varandra med ParaState. Dessutom ger ParaState utvecklare en infrastruktur för att använda en optimerad industriell standardinfrastruktur och utforska nya möjligheter på Ethereum.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link