Xbiex, Malta, 26 september, 2021,

Virtue Poker är glada över att vara värd för Celebrity Charity Poker -turneringen som börjar ikväll, 26 september, klockan 23.00 UTC.

Turneringen kommer att sändas live Rycka till .

Ikväll kommer det första av två bord med 6 spelare i Celebrity Charity Poker-turneringen.

Kvällens bord kommer att innehålla Hall of Famer och Virtue Poker Team Pro Phil Ivey, BA Hall of Famer Paul Pierce, YouTube-sensation Mr.

Alla deltagare kommer att tävla om skryt och en prispott på 100 000 dollar för välgörenhet. De 12 spelarna är spridda över sju tidszoner och olika kontinenter. Därför kommer Celebrity Charity Poker -turneringen att pågå under flera dagar för att ge alla en rättvis chans att vinna.

Turneringsstruktur

Varje bord har sex spelare och kommer att spela ner tills en vinnare återstår. Vinnarna på båda borden kommer att möta tävlingen för att hämta Virtue Poker Championship -titeln och prispotten på 100 000 dollar för välgörenhet.

Alla spelare väljer välgörenhet efter eget val för att få 2500 dollar. Dessutom kan vinnare av varje bord lägga till $ 10 000 mer för sin välgörenhet, med den totala mästaren som lägger till ytterligare $ 50 000 till summan.

Virtue Poker fick hjälp av Lon McEachern och Norman Chad för att ge färgkommentarer till detta evenemangs presenterade bord.

Celebrity Charity Poker -turneringen kan delas upp enligt följande:

Bord 1: 9/26 23:00 UTC

Tabell 2: 9/28 15:00 UTC

Slutbord: Datum TBA

Giving Block: För tittare

Tittarna på Virtue Poker Celebrity Charity Poker Tournament uppmuntras att donera till välgörenhetsorganisationer via The Giving Block. Leverantören stöder en mängd olika kryptovalutor och stöder flera ideella organisationer globalt. De som bidrar till The Giving Block är med i en 2 ETH -teckning under detta evenemang. Det finns flera 1 ETH -priser för användare som slutför:

● Gå med i Virtue Poker Telegram -kanalen

● Följer Virtue Poker på Twitter

● Gå med i Virtue Pokers e -postlista

Virtue Poker har med hjälp av Binance NFTs skapat en samling med 11,801 icke-svampbara tokens. Varje NFT representerar ett kort i en kortlek på 52 kort. Spelare som samlar händer och håller den vinnande handen för varje knockout delar ett pris på $ 2500. Dessutom är innehavare av den vinnande handen för mästerskapets knockout -runda med i en dragning för att vinna 25 000 dollar. Dessa NFT kan köpas från Binance NFT.

Om Virtue Poker

Virtue Poker är en decentraliserad pokerplattform som använder Ethereum-blockchain och peer-to-peer-nätverk för att tillhandahålla en online pokersajt som är säker, ärlig och rolig. Det grundades 2016 inom Consensys, det ledande full-stack Ethereum-mjukvaruutvecklingsföretaget och inkubatorn som grundades av Ethereums medgrundare Joe Lubin 2014. Med stöd av Consensys och intressenten Phil Ivey har Virtue Poker ett uppdrag att göra blockchain-baserade betting mainstream . Läs mer: https://virtue.poker/

KontakterSource link