Paxful lanserade #BuiltWithBitcoin välgörenhet 2017 för att visa hur Bitcoin kan hjälpa människor globalt. Målet med denna fond är att bygga 100 skolor, vattenbrunnar och trädgårdar inom jordbrukssamhället som helt och hållet finansieras av Bitcoin.

COVID-19 har ökat i många områden runt om i världen, särskilt Afrika. Paxful lanserar Afrikafonden som syftar till att använda Bitcoin-donationer för att hjälpa Afrika att bekämpa denna situation. De insamlade medlen kommer att användas för att köpa personlig skyddsutrustning (PPE), livsmedelsförpackningar och till och med förse personer med hög risk med matvaror och handtvättstationer.

Afrikafonden

Paxful sparkar igång Afrikafonden med en initial donation på $ 15 000. Det kommer också att matcha eventuella ytterligare donationer i Bitcoin av samhället upp till $ 15 000. Fokus nu kommer att ge Afrika tillgång till mat, vatten och medicinska förnödenheter.

Paxful planerar att tillhandahålla 8 400 måltider över hela Sydafrika underlättas av GROW Educare Centers. Det kommer också att ordna leverans av 6 100 masker för frontlinjen arbetare i Kibera-slummen i Kenya av SHOFCO.

Zam Zam vatten, en humanitär organisation som ägnar sig åt att utrota fattigdom, är också en partner till denna fond. De kommer att tillhandahålla leveranser inklusive C-vitamin och bärpåsar till över 1 000 människor i olika stater i Nigeria. Detta inkluderar Kaduna, Kano, Adamawa, Enugu, Abuja, Lagos och Kwara.

Zam Zam Water hjälper också de 341 familjer vars barn går på Paxfuls #BuiltWithBitcoin-skolor i Rwanda. Enligt uppgift kommer initiativet att gynna totalt 1 783 personer med sjukförsäkring, tillgång till rent vatten samt ge böcker och skolmaterial för att fortsätta lära sig genom pandemin.

Vad initiativpartnerna hade att säga

Vid tillfället uttalade Ray Youssef, VD och medstifter av Paxful, ”Som ett startskottat företag, med grundare som har en passion för att ge istället för materiella saker, odlade vi #BuiltWithBitcoin kring att skapa positiv social förändring. Paxful var den första som tittade på Afrika och såg möjligheten att göra en skillnad genom Bitcoin. ”

Han kallade Africa Fund bara den senaste initiativ i “en pågående ansträngning för att ge lättnad och betjäna dessa motståndskraftiga samhällen växte vi inom deras behovstid.”

VD och grundare, SHOFCO, Kennedy Odede, framhöll försöken att möta grundläggande behov som tillgång till rent vatten, god hygien och sanitet, ekonomiskt stöd och nödhjälp. Han sa: “Med stöd från Paxful kan vi leverera viktiga tjänster och skydd som kommer att hjälpa till att rädda liv bland Kenyas mest utsatta stadsslumsamhällen.”

Med verkställande direktörens ord från Zam Zam Water, Yusuf Nessary, “Detta är ett direkt svar på pandemin och genom att använda kraften i bitcoin kommer vi att tjäna tusentals på marken på ett positivt sätt.”

Om Paxful

Paxful har ett uttalat uppdrag att stärka över fyra miljarder obankerade och underbankerade runt om i världen så att de kan ta kontroll över sina pengar. Faktum är att de har befäst sin position som ett överföringscentrum för afrikaner i länder som Nigeria och Kenya.

Dessutom har #BuildWithBitcoin-initiativet utvidgat omfattningen av vad de försöker uppnå. Utöver att bygga ekonomiskt stärkande produkter ger Paxful också utbildning genom att bygga skolor i Rwanda och Kenya. I huvudsak har de gjort stora effekter genom att visa vad cryptocurrency kan uppnå.

Om du gillar att hjälpa deras sak och hjälpa miljoner i Afrika, besök builtwithbitcoin.org.

Kolla upp

Paxful webbplats
Paxful blogg
SHOFCO
Zam Zam vatten
GROW Educare

Fler paxfulla berättelser

Paxful introducerar guldhandelsalternativ
Paxful: Köp Bitcoin direkt
Krypto boom i Indien? Paxful räknar så

varning

Informationen som diskuteras av Altcoin Buzz är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast för utbildnings- och informationssyften. All information eller strategier är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi ansvarar inte för några förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar som är direkt eller indirekt relaterade till den angivna informationen.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och rådfråga din finansiella rådgivare. Den undersökta information som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt men det finns ingen garanti eller garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptokurser är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Denna intervju, översikt eller uppdateringsartikel har kompenserats för mediesamarbete och har sponsrats av den intervjuade eller granskade organisationen. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Alla rättigheter förbehållna.Source link