Det finns flera kryptoplattformar tillgängliga för att få tillgång till Bitcoin (BTC) eller andra virtuella valutor. Det är dock inte lätt att hitta en plattform som är lätt att använda och som erbjuder ett brett utbud av tjänster. Paybis är undantaget.

Detta är en kryptovaluta -utbyte som gör hela kryptoköpsupplevelsen mycket enklare än traditionella plattformar. Således kan användare köpa Bitcoin med betalkort eller kreditkort och i lokal valuta. I nästa avsnitt berättar vi varför Paybis är en av de bästa plattformarna att använda om du vill få exponering för kryptovalutamarknaden.

Vad är Paybis?

Paybis är en kryptovaluta -utbyte som syftar till att göra det enkelt och snabbt att köpa Bitcoin och andra kryptovalutor. Den största fördelen med denna plattform är inte bara dess gränssnitt utan också tillgängliga betalningsmetoder.

Användare har möjlighet att köpa Bitcoin med kredit- eller betalkort och många andra betalningsmetoder som finns tillgängliga i olika jurisdiktioner. Dessutom stöder den flera valutor, vilket är mycket användbart för de individer som inte har en lokal växel de litar på.

För närvarande finns det mer än 180 länder som stöds, vilket gör det till en av kryptoplattformarna med den största närvaron runt om i världen. Dessutom har det registrerats som Money Service Business i USA, vilket få företag kan få.

I grund och botten anser plattformen sig vara det enklaste sättet att köpa Bitcoin direkt. Hela transaktionen kan ta bara några minuter. Individer skulle bara behöva ange sin plånbokadress efter att ha bestämt hur mycket Bitcoin de vill köpa. Transaktionen skulle ske på några minuter.

Slutligen behöver du inte dela din privata information med andra utbyten som kräver ytterligare data från dig. Således är Paybis inte bara enklare och snabbare utan också säkrare eftersom du inte behöver dela dina privata data.

Paybis -funktioner

Paybis är känt för att vara en mångsidig kryptovalutautbyte med fokus på användarvänlighet. Men detta är inte den enda funktionen i denna kryptoplattform. Till exempel erbjuder de också investerare möjlighet att köpa Bitcoin och virtuella valutor för mycket låga provisioner. Det gör det mer bekvämt för användare som vill köpa BTC snabbt men också till ett bra pris.

Så snart du kommer in på webbplatsen skulle du kunna köpa Bitcoin med din lokala valuta med ett debet- eller kreditkort. Du behöver bara välja det belopp du vill spendera och pengarna skickas direkt till din plånbok när du har tryckt på “Köp Bitcoin -knappen”. I den här menyn kan du också välja betalningsmetod och den digitala tillgång som du vill köpa.

Dessutom har de snabba säkerhetskontroller, vilket innebär att du inte behöver lägga långa timmar på att lägga till privat information. Andra funktioner inkluderar branschledande säkerhet, omedelbara utbetalningar och tillgång över hela världen. En annan sak som är värd att nämna är att plattformen har mycket bra kundsupport.

Mynt som stöds

Det finns ett stort antal mynt som stöds, vilket gör det till en mycket användbar plattform för att bygga en diversifierad portfölj. Användare kan köpa Bitcoin (BTC), Dogecoin (DOGE), Binance Coin (BNB), Tether (USDT), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), USD Coin (USDC), Chainlink (LINK) och dussintals andra mynt .

Det positiva är att de också gör det möjligt för användare att ta emot meddelanden endast BNB eller USDT för ett enda blockchain -nätverk, men de låter dig också välja ovanpå vilket nätverk du vill ha mynten. Du kan till exempel välja mellan BNB (BEP20) eller BNB (BEP2). Detsamma händer med Tether, du kan få USDT (ERC20) eller USDT (TRC20).

En annan sak som är värd att nämna är det faktum att Paybis inte bara fokuserar på de största kryptovalutorna på marknaden, utan de erbjuder också användare några mindre mynt som Kyber Network Crystal (KNC), The Sandbox (SAND), Numeraire (NMR) och många andra.

Detta är vanligtvis användbart för användare som söker efter några mindre mynt som kan lägga till potentiellt höga vinster i deras portföljer. I framtiden kan nya mynt läggas till, vilket gör det lättare för investerare att få exponering för nya och olika virtuella valutor.

På grund av sin enkelhet har plattformen handlat mer än 500 000 000 dollar i kryptovalutor och den används inte bara av nykomlingar utan också av expertinvesterare som vill köpa digitala tillgångar.

Kundsupport

Kundsupport är en av de bästa sakerna med Paybis. Trustpilot visar att den har ett utmärkt betyg (4,5), vilket främst beror på den goda kundsupport de har. Dessutom erbjuder de en mängd olika sätt att kontakta dem, inklusive en e -postadress, en livechatt och till och med en supportportal. På Trustpilot har företaget mer än 14275 recensioner, vilket definitivt är ett mycket bra resultat för en kryptoväxling.

En av de saker som du kan se att det gör annorlunda än andra utbyten är det faktum att de har olika e -postkonton beroende på vilken förfrågan du har. På så sätt skulle användarna kunna lösa sina problem så snart som möjligt.

Att ha ett pålitligt kundsupportteam är definitivt viktigt. Kryptoplattformar har vanligtvis attackerats på grund av bristen på ett fungerande kundsupportteam. Trots det visar Paybis att det är möjligt att svara på de flesta användares tvivel och behov genom att implementera en intelligent strategi.

Användare som inte vet hur man köper virtuella valutor kan göra det med hjälp av FAQ -avsnittet som är tillgängligt på plattformen. På så sätt skulle användarna få alla sina tvivel lösta om hur de ska hantera betalningar på Paybis.

Supportteamet är för närvarande tillgängligt dygnet runt.

Betalningsmetoder

När vi köper och säljer kryptovalutor står vi ibland inför vissa problem. Specifikt tycker investerare det är mycket svårt att hitta de betalningsmetoder de skulle vilja använda för att köpa Bitcoin och andra virtuella valutor. Men saker är annorlunda med Paybis.

Företaget accepterar inte bara ett brett utbud av fiatvalutor, utan de accepterar också olika betalningsmetoder. I skrivande stund har de 43 olika valutor accepterade, vilket innebär att individer kan köpa Bitcoin och andra virtuella valutor från nästan alla länder i världen.

Dessutom stöder de inte bara betalkort och kreditkort utan även Skrill, Neteller och banköverföringar. Skrill, Neteller och banköverföringar är dock endast tillgängliga för användare som köper virtuella valutor med USD, EUR eller GBP (GBP är endast tillgängligt för banköverföringar och kredit- eller betalkort).

Användare som har Bitcoin och vill köpa andra virtuella valutor kan också göra det, vilket innebär att de kan betala med BTC och ta emot andra digitala valutor.

Är Paybis säkert?

Säkerhet är ett av de viktigaste ämnena på kryptovalutamarknaden. Vi har hört hur olika utbyten har hackats för flera miljoner dollar. Paybis vet att det är därför de har beslutat att erbjuda högsäkerhetsstandarder för användare.

Paybis gör det inte bara snabbt och enkelt att köpa Bitcoin med kredit- och betalkort, utan det gör det också extremt säkert. Dessutom har Paybis också distribuerat ett unikt system som skyddar dina data hela tiden när du använder webbplatsen.

Som nämnts tidigare är Paybis registrerat hos relevanta myndigheter: Financial Conduct Authority i Storbritannien och Financial Crimes Enforcement Network för USA. Vidare, när du köper Bitcoin via Paybis, förblir BTC inte på plattformen. Det betyder att du bara skulle skicka BTC (eller någon annan virtuell valuta) till din plånbokadress (du kan bara få åtkomst till den). Således är det extremt säkert att köpa och sälja virtuella valutor med Paybis.

Slutliga ord

Paybis är en av de bästa plattformarna för att köpa och sälja virtuella valutor tack vare sitt breda utbud av betalningsmetoder och det lättanvända gränssnittet. Dessutom kan användare som har problem med plattformen alltid hitta en kundsupportagent som är redo att hjälpa till. Paybis blir ett säkert och lättanvänt alternativ till kryptobörser som blir svårare och mer komplexa att använda.Source link