Registrera dig för OS här.

Spelen i XXXII -olympiaden, även kallad Tokyo 2020, började officiellt i Japan den här veckan. Invigningen inleddes fredagen den 23 juli. Länder har skickat sina bästa kontingenter. Efter att ha skjutits upp 2020 är utmaningarna med att vara värd för sportspektakel i dessa svårigheter verkliga. Naturligtvis kommer Tokyo Olympics 2020 att vara olik alla andra OS.

Den olympiska andan, dess tro på fred, delning och enhet har tagit över. Men man kan inte ignorera den dämpade öppningsceremonin. Istället såg stadion som rymmer 68 000 platser 950 tjänstemän och flera tusen journalister när önationen beslutade att förbjuda alla åskådare från spelen i år i ett försök att dämpa en våg av nya Covid-19-infektioner.

En scen i synnerhet som slog i mängden människor över hela världen var bilden av en kvinnlig boxare mitt på stadion på ett löpband med en strålkastare på henne. Det var symboliskt eftersom det skildrade en idrottare som borrade ensam genom mörkret som var pandemiåret 2020. Men mitt i alla osäkerheter pågår spelen fortfarande. För att locka fler och fler tittare har Internationella olympiska kommittén (IOC) antagit en rad nya avancerade tekniker.

Blockering av Blockchain

Blockchain- och kryptovalutaindustrin är redo för en havsförändring. Riket har varit känt för att spela en mycket avgörande roll i den bredare sportbranschen. Crypto.com avslöjade nyligen två sponsoravtal 2021. Plattformen tätade ett betydande partnerskap med såväl Formel 1 som UFC tidigare i år.

Men IOC är ett steg före.

Den schweiziska idrottsorganisationen har avslöjat att det är klart att ge tittarna på världens största idrottsevenemang en digital upplevelse med OS-tema. Med en så gammal institution som OS har den helt klart skapat några ritualer längs vägen. Pin -samling är en av dem. Men eftersom värdlandet inte tillåter några internationella tittare att titta på sommar -OS, har IOC tagit sig till att åka NFT -vågor. I samarbete med videospelutvecklaren nWay hade organisationen lanserat en officiellt licensierad uppsättning NFT Olympic Pins den 17 juni och därigenom återskapat en del av sin Olympic Heritage Collection och firat spel som till exempel sommar-OS 1896 i Aten.

Japan är ett av de mest avancerade länderna i världen. Därför är NFT att ta sig till landet med tanke på nuvarande omständigheter inte förvånande. Men att ta med den digitala upplevelsen och göra OS i Tokyo 2021 ännu mer innovativt, interaktivt och uppslukande på den globala scenen är en enorm affär som kommer att gå in i historieböckerna. När konceptet med pengar, tillgångar och värde förändras, har OS tagit mitt i centrum och talarstol för viktig teknik för att bevisa deras orsak och livskraft.

Blockchain revolutionerar sportindustrin. Särskilt i en tid då pandemin har utlöst massiva ekonomiska konsekvenser letar sportbranschen efter sätt att förbättra de förlorade inkomsterna under de senaste tolv månaderna. Utrymmet har lockat sponsorer och gripit en global marknad på ofattbara sätt.

Men blockchain-baserade lösningar har kommit till undsättning genom att erbjuda professionella klubbar och organisationer många nya sätt att generera intäkter samtidigt som de bevarar fanlojalitet och riktar in sig på en helt ny uppsättning publik. Dessutom är sportspel, handel med samlarobjekt, lagring och visning av spelaranalyser, tokeniserade inkomstdelningsavtal några av de andra användningsfallen förutom att ge unika upplevelser med varor och varor.

Naturligtvis är alliansen mellan blockchain -teknik och spel utan tvekan topppunkten för massadoption. Riket har navigerat genom pandemin. För att fira detta, globalt kända Singapore-baserade kryptovalutautbyte Phemex har kommit på något intressant för kryptovalutasamhället.

Eftersom OS i Tokyo äntligen är här, är Phemex också värd för ett! Dubbade Phemex Olympics: United Through Trading, består detta evenemang i huvudsak av två sporter – tyngdlyftning, där deltagarna kommer att betygsättas baserat på handelsvolym och sprint, som utvärderar hur snabbt handlare kan nå en 500% ROI.

Fixering av Phemex OS

Phemex helt nya dubbla sport-kryptovalutahandel presenterar en prispott som sträcker sig från $ 23 000 till $ 48 000, baserat på antalet deltagare. Det mycket efterlängtade Phemex-OS är planerat mellan den 30 juli kl. 08:00 UTC till 13 augusti, 08:00 UTC, sammanfaller med Tokyo 2020. Börsen öppnar sin registrering mellan 23 juli och 8 augusti, och tävlingen kommer att gå live mellan 31 juli och 15 augusti.

Först ut är kategorin tyngdlyftning. Enligt deras led har de bästa vinnarna en chans att tjäna mellan $ 500 och $ 20 000 och få unika gåvor med mysteryboxar. Phemex kommer att tilldela de handlare som lyckas samla mest handelsvolym under hela kampanjens varaktighet. Men det finns en fångst. Phemex kommer bara att räkna kontraktets handelsvolym. Krypto -börsens sommar -OS låter alla kontraktspar och visar varje deltagares volym på målsidan, som kommer att uppdateras var tionde minut.

Därefter är sprinttävlingen, där Phemex planerar att införa en något mindre prispott på upp till 45 000 dollar baserat på det totala deltagandet. Detta kommer att göra det möjligt för tävlande att tävla om att uppnå en 500% ROI före andra användare på plattformen. De tio snabbaste deltagarna kommer att tilldelas baserat på deras led från $ 500 till $ 20.000.

I enlighet med standarderna måste giltiga deltagare i Phemex Olympics äga minst 0,003 BTC på sina handelskonton vid registrering. Utbytet kommer att räkna både realiserade och orealiserade PNL till användarnas totala ROI. Enkelt uttryckt beräknas ROI genom att dividera enskilda PNL med summan av deras BTC -handelskontos initiala saldo, kommande intäkter gjorda under evenemanget och bonusar mottagna under samma period.

Om ingen av användarna kvalificerar sig för 500% ROI kommer de tio snabbaste vinnarna att rankas utifrån den högsta avkastningen. Om två spelare dessutom får en ROI på 500% kommer den med högre avkastning att prioriteras.

En annan förutsättning är att API -användare ska kunna delta i sprinttävlingar, men inte tyngdlyftning. Dessutom är endast BTC/USD -kontraktsparet tillämpligt för sprinttävlingen.

Det finns inga regler som hindrar användare från att delta i båda evenemangskategorierna samtidigt. Efter den 20 augusti kommer alla priser att delas ut i Bitcoin [BTC] motsvarande den dagens avräkningskurser.

Deltagare kan diskvalificeras från spelen om de registrerar batchkonton, skördar vinster via marknadsmanipulation och använder API: er i tyngdlyftningstävlingen. Phemex tillåter endast deltagande av huvudkonton och underkonton räknas inte.

Blockchain, en “teknisk turné force” ~ Bill Gates

Blockchain är inte bara ett fint ord för en decentraliserad finanssektor. Utöver hypen kan denna teknik ge livskraftiga lösningar för att utveckla tekniska verktyg för att motverka problem som sportbranschen har haft under en lång tid. Oavsett om det rör sig om diversifiering av finansiering och inkomster, spekulationer och bedrägerier om långa debatterade biljettpriser och bedrägeri, dopningshantering och reglering, lovar blockchain-teknik ökad transparens och ansvar.

Blockchain- och kryptovalutamarknaden är en bevisande grund för sport. Och Phemex Olympics: United Through Trading ger den oumbärliga integrationen mellan två fält. Och tidpunkten har aldrig varit mer perfekt – OS för kryptosamhället i bakgrunden av ett historiskt sommar -OS.Source link